Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Houby v mulčovací kůře, 15.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, prosím o určení houby rostou nám v mulčovací kůře těch co je více si myslím že jsou jedovaté a ty tři žampiony mám pravdu?
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 15.5.2011
Konvalinko, moje koniferky letos všechny sežehnuté květnovým mrazem.Dnes v receptáři to ukazovali ing.Dušková ukazovala jak je mráz spálil možná by pomohla netkaná folie, ale prý jen do-2°c by přírustky na koniferách přežily a ono bylo i místama... celý příspěvek >
Otravné žáby, 14.5.2011
Hezky jste to udělal a máte ode mně .A souhlasím s názory předemnou.M.
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 14.5.2011
Dobrý večer, letošní mrazy ji zežehly u nás v parčíku jsou všechny namrzlé.Já o ni přišla před 2roky nevím jakou odrůdu jsem měla dostala jsem ji.Ale zase si ji pořídím moc se mě líbí.
Okrasná tráva v květináči, 13.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, jestli je to tahle tak do květináče ani náhodou.M.
Okrasná tráva v květináči, 13.5.2011
Díky moc :-)
Jak na žáby ve skalce, 12.5.2011
Dobrý večer, p.Jardo úplně s Vámi souhlasím my máme zahradu plnou žab jsou ve skalce, ve skleníku, skáčou po chodníkách a vůbec nám to nevadí.A co se týká těch pejskařů máte pravdu je to hrůza každý si pořídí psa ale aby se staral to ne.Také máme... celý příspěvek >
Čechrava, 11.5.2011
Dobrý večer, ne není žádná choroba ona Vám chudák omrzla tak jako mně, omrzlo mě více trvalek i skalk. azalky.M.
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011
Ano způsobil to mráz, moje jahody které před mrazem už kvetly jsou taky v háji ty co začínají kvést jsou v pohodě.M.
Okrasná tráva v květináči, 10.5.2011
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pěstováním okrasné trávy venku ve velkém květináči? neznám druh, ale jde o cca 1,5m vysokou dvoubarevnou (pruhovanou) trávu. Díky.
Nově koupené sazenice okurek - plíseň?, 7.5.2011
Já si nemyslím, že by to byla plíseň spíš bych řekla, žeje to spálené od sluníčka a nebo od toho mrazu co nám napáchal tolik škody.M.
Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011
Na Ostravsku je mlha v 7h. -1°C.
Zničí dnešní počasí úrodu?, 3.5.2011
Zdravím p.PP moje řeč také nesadím plodovou zeleninu před 15.5.2x jsem o papriku, rajčata ba i okurky přišla a proto jsem si řekla nikdy více.Všechno je pěkně ještě ve skleníku a na noc ještě přikryji.Brambory byly už některé venku včera jsme je... celý příspěvek >
Prosím kdo zná tuto "bylinu", 3.5.2011
Ano je to bolševník velice agresivní rostlina zda je to bylina no nevím nevím.
Zná někdo rostlinu?, 30.4.2011
Tato květina se jmenuje orlíček.M.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika