|
Houby v mulčovací kůře, 15.5.2011  Dobrý večer, prosím o určení houby rostou nám v mulčovací kůře těch co je více si myslím že jsou jedovaté a ty tři žampiony mám pravdu? |
 |
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 15.5.2011 Konvalinko, moje koniferky letos všechny sežehnuté květnovým mrazem.Dnes v receptáři to ukazovali ing.Dušková ukazovala jak je mráz spálil možná by pomohla netkaná folie, ale prý jen do-2°c by přírustky na koniferách přežily a ono bylo i místama... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Otravné žáby, 14.5.2011 Hezky jste to udělal a máte ode mně .A souhlasím s názory předemnou.M. |
 |
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 14.5.2011 Dobrý večer, letošní mrazy ji zežehly u nás v parčíku jsou všechny namrzlé.Já o ni přišla před 2roky nevím jakou odrůdu jsem měla dostala jsem ji.Ale zase si ji pořídím moc se mě líbí. |
 |
Okrasná tráva v květináči, 13.5.2011  Dobrý večer, jestli je to tahle tak do květináče ani náhodou.M. |
 |
Okrasná tráva v květináči, 13.5.2011 Díky moc :-) |
 |
Jak na žáby ve skalce, 12.5.2011 Dobrý večer, p.Jardo úplně s Vámi souhlasím my máme zahradu plnou žab jsou ve skalce, ve skleníku, skáčou po chodníkách a vůbec nám to nevadí.A co se týká těch pejskařů máte pravdu je to hrůza každý si pořídí psa ale aby se staral to ne.Také máme... celý příspěvek > |
 |
Čechrava, 11.5.2011 Dobrý večer, ne není žádná choroba ona Vám chudák omrzla tak jako mně, omrzlo mě více trvalek i skalk. azalky.M. |
 |
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011 Ano způsobil to mráz, moje jahody které před mrazem už kvetly jsou taky v háji ty co začínají kvést jsou v pohodě.M. |
 |
Okrasná tráva v květináči, 10.5.2011 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pěstováním okrasné trávy venku ve velkém květináči? neznám druh, ale jde o cca 1,5m vysokou dvoubarevnou (pruhovanou) trávu. Díky. |
 |
|
 |
Nově koupené sazenice okurek - plíseň?, 7.5.2011 Já si nemyslím, že by to byla plíseň spíš bych řekla, žeje to spálené od sluníčka a nebo od toho mrazu co nám napáchal tolik škody.M. |
 |
Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011 Na Ostravsku je mlha v 7h. -1°C. |
 |
Zničí dnešní počasí úrodu?, 3.5.2011 Zdravím p.PP moje řeč také nesadím plodovou zeleninu před 15.5.2x jsem o papriku, rajčata ba i okurky přišla a proto jsem si řekla nikdy více.Všechno je pěkně ještě ve skleníku a na noc ještě přikryji.Brambory byly už některé venku včera jsme je... celý příspěvek > |
 |
Prosím kdo zná tuto "bylinu", 3.5.2011 Ano je to bolševník velice agresivní rostlina zda je to bylina no nevím nevím. |
 |
Zná někdo rostlinu?, 30.4.2011 Tato květina se jmenuje orlíček.M. |
 |