Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to?, 10.7.2011
Je to vějířovka mám ji taky v kombinaci s červeným muškátem.
Vistarie, 5.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, já bych se ještě ráda zeptala: naše vistárie roste jen do výšky asi 8 metrů a má slunce asi do13h.Někde jsem také četla že se má navést vodorvně že to má taky vliv na kvetení když šplhá jen do výšky.Dám na Vás a ostříháme jak se bude hodit... celý příspěvek >
Co je to za trvalku, 3.7.2011
Tak to je určitě Yzop, mám ho taky, je to bylinka.
Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011
U nás se jim říká slzičky latinsky nevím ale P.Josef určitě bude vědět.
Poradte co to je za keř?, 30.6.2011
Pan Josef má pravdu, víte co je keřů a kolik jich je po zimě proschlých jak píšete a potom obrazí, možná máte Komuli Davidovu.
Vistarie, 28.6.2011
Taky mě to zajímalo tak jsem hledala a našla, včervenci na pět oček a v únoru na tři očka.Tak to tak udělám a uvidím zda pokvete.Vistarii mám 15let a ještě nekvetla vždy jsem stříhala jen v červenci a to jak mě napadlo.M.
Mochna - trvalka?, 27.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, a pokud jste si koupila tuto tak budete mít žlutý keřík, před ním je červený vloni málo kvetl tak snad letos a je choulostivější než žlutý.
Příprava záhonu před zakrytím fólií, 20.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, nejprve záhon postříkejte insekcidem např. Randoup a nechejte týden až 2 týdny tak, tráva začne žloutnout tak natáhněte folii vyřežte díry (kříže) a zasaďte rostlinky.
Co je to za kytku?, 19.6.2011
A já dodám že ji seji po sklizni česneku, brambor,cibule a.t. d.jako zelené hnojivo.
Co to je?, 18.6.2011
Ano je to tak jak píše Honza taky se mě na zahradě objevila je to plevel hlavně nenechat vysemenit.
Copak nám to tu vyrostlo?, 17.6.2011
Hortenzie to není je to Líčidlo.
Co je to za kytku?, 13.6.2011
P.Janča, děkuji za radu takže vyhnije. Mám oranžovou a je v polostínu a půda je spíše těžká na podzim ji přesadím.
Co je to za kytku?, 13.6.2011
Mám ji taky ale přes zimu mě hodně vymrzla.Česky se jí říká Kleopatřina Jehla.
Je to plevel, nebo skalnička?, 5.6.2011
Dobrý večer, mám ji taky každý rok ji doslova orvu a příští je jí ještě více.Je velice agresivní tak ji musíte krotit.
Slivovice k narození syna, 4.6.2011 Obsahuje fotku
Když se synovi narodil syn tak zakopal litr slivovice ke stromu, vnuk má 13let prý ji vykope až se bude ženit.Zátku dal korkovou a zalil voskem.Jsme z Moravy slivovici máme svoji, ale neprodáme.Tady je strom ořech kde je zakopaná.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika