|
Co je to?, 10.7.2011 Je to vějířovka mám ji taky v kombinaci s červeným muškátem. |
 |
Vistarie, 5.7.2011  Dobrý den, já bych se ještě ráda zeptala: naše vistárie roste jen do výšky asi 8 metrů a má slunce asi do13h.Někde jsem také četla že se má navést vodorvně že to má taky vliv na kvetení když šplhá jen do výšky.Dám na Vás a ostříháme jak se bude hodit... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co je to za trvalku, 3.7.2011 Tak to je určitě Yzop, mám ho taky, je to bylinka. |
 |
Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011 U nás se jim říká slzičky latinsky nevím ale P.Josef určitě bude vědět. |
 |
Poradte co to je za keř?, 30.6.2011 Pan Josef má pravdu, víte co je keřů a kolik jich je po zimě proschlých jak píšete a potom obrazí, možná máte Komuli Davidovu. |
 |
Vistarie, 28.6.2011 Taky mě to zajímalo tak jsem hledala a našla, včervenci na pět oček a v únoru na tři očka.Tak to tak udělám a uvidím zda pokvete.Vistarii mám 15let a ještě nekvetla vždy jsem stříhala jen v červenci a to jak mě napadlo.M. |
 |
Mochna - trvalka?, 27.6.2011  Dobrý den, a pokud jste si koupila tuto tak budete mít žlutý keřík, před ním je červený vloni málo kvetl tak snad letos a je choulostivější než žlutý. |
 |
Příprava záhonu před zakrytím fólií, 20.6.2011  Dobrý den, nejprve záhon postříkejte insekcidem např. Randoup a nechejte týden až 2 týdny tak, tráva začne žloutnout tak natáhněte folii vyřežte díry (kříže) a zasaďte rostlinky. |
 |
Co je to za kytku?, 19.6.2011 A já dodám že ji seji po sklizni česneku, brambor,cibule a.t. d.jako zelené hnojivo. |
 |
Co to je?, 18.6.2011 Ano je to tak jak píše Honza taky se mě na zahradě objevila je to plevel hlavně nenechat vysemenit. |
 |
|
 |
Copak nám to tu vyrostlo?, 17.6.2011 Hortenzie to není je to Líčidlo. |
 |
Co je to za kytku?, 13.6.2011 P.Janča, děkuji za radu takže vyhnije. Mám oranžovou a je v polostínu a půda je spíše těžká na podzim ji přesadím. |
 |
Co je to za kytku?, 13.6.2011 Mám ji taky ale přes zimu mě hodně vymrzla.Česky se jí říká Kleopatřina Jehla. |
 |
Je to plevel, nebo skalnička?, 5.6.2011 Dobrý večer, mám ji taky každý rok ji doslova orvu a příští je jí ještě více.Je velice agresivní tak ji musíte krotit. |
 |
Slivovice k narození syna, 4.6.2011  Když se synovi narodil syn tak zakopal litr slivovice ke stromu, vnuk má 13let prý ji vykope až se bude ženit.Zátku dal korkovou a zalil voskem.Jsme z Moravy slivovici máme svoji, ale neprodáme.Tady je strom ořech kde je zakopaná. |
 |