|
borůvka, 17.6.2008  Dobrý Den.Mám Kanadskou borůvku a nevím jestli mám nové výhonky u země nechat nebo je odstříhnout?.Od kořene jdou tři nebo čtyři větvičky 80cm dlouhé mám je nechat jako hlavní a jenom prostřihávat a zakracovat nové?.To starší dřevo mám přichytlé ke... celý příspěvek > |
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 13.6.2008 Souhlasím, mám stejný názor.Já mám Stihl FS100 trojnůž.Metrová tráva není problém.Super mašinka. |
 |
|
 |
Kvas z třešní, 13.6.2008 Žadný cukr ani vodu? |
 |
Kvas z třešní, 12.6.2008 Co všechno mám přidat do kvasu z třešní?.Budu jí dělat poprvé.Díky za radu. |
 |
Co je to na hrušni?, 12.6.2008 Díky za radu.A mám to zkusit zlikvidovat hned, nevadí to plodům? |
 |
Co je to na hrušni?, 12.6.2008  A nejsou to mšice? |
 |
Co je to na hrušni?, 12.6.2008  A můžu to ted zlikvidovat? |
 |
slivovice z třešní?, 9.6.2008 Slišel jsem že třešně na slivovici se mají odpeckovat. Máte s tím někdo zkušenost? |
 |
placaté plody?, 5.6.2008 dobrý večer pane Vysloužil.Děkuji za radu a ještě se chci zeptat.Dnes jsem postříkal jabloně proti pilatce, vím,že už je pozdě chtěl jsem to zkusit. nezničím tím postřikem plody?Děkuji za odpověd. |
 |
placaté plody?, 4.6.2008 co je to? díky |
 |
|
 |
pohnojil jsem jahody a, 4.6.2008 Na jaře jsem pohnojil jahody a oni vyrostli tak bujně, že plody nejsou takřka vidět.Listy udělali takový klobouk, že se bojím aby se k plodům dostalo slunce.Mám listy prostříhat? |
 |
Jakou Kanadskou borůvku?, 25.3.2008 Zháním Kanadskou borůvku. Máte někdo typ a jaké druhy jsou nejlepší? A jaké máte přírůstky a zkušenosti? |
 |
Potřebuji poradit z Kanadákem, 25.3.2008 Dobrý večer. Mám jednoduchou otázku. Jak daleko od sebe sázet? Budu sázet do řady 5 kousků. Mám keřík před sázením zastříhnot? Je lepší jedna odrůda nebo víc? A jak odrbávat květy, hned jak trochu začnou kvést nebo až budou krásně rozkvetlé? Děkuji... celý příspěvek > |
 |
Borůvka, 500 m.n.m?, 21.3.2008 CHtěl bych poradit jakou odrúdu borůvky do 500m.n.m.? Budou mezi jabloněma, jak daleko od sebe? CHci vysázet čtyři kusy.Prý jsou nejlepší Kanadské? |
 |
Jak na rez hrušnovou?, 30.9.2007 Čím a kdy stříkat Rez Hrušnovou? |
 |