Příspěvky uživatele - 243.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Habrový plot, 28.3.2016
Pokud máte přístup k plotu z obou stran můžete stříhat habr až když proroste plotem.Jinak je nutno nechat odstup od plotu.Já mám habr asi 190cm a není třeba mu dávat oporu kari sítí.Pouštějte ho každý rok tak po 30cm zbytek stříhat.Pěkně zesílí a... celý příspěvek >
Habr, 28.3.2016
Dobrý den.Poradí mi někdo co dělat s habrem který je sázen jako živý plot a loni přes léto měl napadené listy ASI plísní.Listy měl potažené bilím povlakem.Stříkala jsem Kuprikolem ale marně.
Sazenice habru, 28.3.2016
Určitě je lepší rostlina z kontejneru, ale já mám rostlinky z úletů z lesa a taky rostou velice pěkně.Je potřebe častou zálivku, hlavně v počasí jaké bylo loni v létě.
Réva ze semínka - pecičky, 1.3.2013
Už se také těším.Jiří.
Réva ze semínka - pecičky, 1.3.2013
Ikdyž jsem uvažoval, přestojsem neskoušel, nyní mám inspiraci.Pro důchodce příjemná pracovní zábava.Z pozdravem Jiří.Kunín okr. Nový Jičín.
Bylinkové recepty - bez černý, 26.6.2012
Dobrý den.Mám dotaz.Proč u všech receptů na likér z BEZINEK je uváděno povařit ve vodě?Vždyt pro uchování vitamínů by bylo vhodnější bobulky do alkoholu jen na několik týdnů naložit a přidat cukr.Tak že, proč se bezinky nenakládají do lihu?Děkuji... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 12.6.2011
Se vším úplně souhlasím.Nejlepší pálenka na bylinkové likéry je ze žita a cukru.Neví někdo jak použít na zjemnění likérů glycerín???Prosím poradte hlavně dávkování aby jsme se ne pos... Díky!!
Rekonstrukce skleniku, 3.1.2011
možností je několik, nejjednodušší by asi bylo použít silikonový tmel. Dále by šlo přišroubovat polykarbonát pomocí nerezových plíšků, kterými tabule přichytíte k profilům. Myslím si ale, že nejvýhodnější je zalepit profily silikonem. Bude to sice... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika