|
Traktor Partner, 13.8.2007 Je to Partner 135 HRB. Koupil jsem ho ve Vlašimi. Nechci jim dělat reklamu. Rozhodující pro mě byla cena a vlastní dovoz do 30 km. Jsou tam dvě konkurující si prodejny Husqvarna. V té co jsem traktor nekupoval údajně mají oficiální zastoupení.... celý příspěvek > |
 |
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 6.8.2007 Papírové filtry jsou asi o trošku účinější než molitan namočený v oleji , ale to zákazníka stojí peníze za nový pap. filtr. Motor vám stejně nevydrží věčně s žádným filtrem. Molitan je ekonomičtější. Mám ho v křováku i v sekačce Husqvarna - bez... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mulčování, 30.7.2007 Mám dotaz. Co jste si to pořídil za značku a tip mulčovače? |
 |
Jakou strunu pro křovinořez?, 30.7.2007 Po 10ti letech má hlava už nárok se odporoučet do věčných lovišť.. Kulatá struna je, ale pevnější než hvězdicová či čtvercová. |
 |
Jakou strunu pro křovinořez?, 29.7.2007 8 let sekám s jednou původní strunovou hlavou. Používám pořád 3mm strunu a ještě se mi průchodky pro strunu nevytrhly z hlavy a, že dostává hlava fest zabrat i na rákosu a slabších do 4mm slabých výhoncích trnek. (HQ 235 R) takže se pořádná... celý příspěvek > |
 |
Jakou strunu pro křovinořez?, 26.7.2007 Kupuji zásadně poslední dobou v prodejnách Husqvarna vínově červenou 3mm strunu, myslím, že je to Oregon. Je super i na tvrdý rákos když ho není moc. Neláme se tolik. Na starom rákosu dostává zabrat ovšem i hlava. Je lepší namontovat... celý příspěvek > |
 |
Al-Ko sekačka, 23.7.2007 Velká kola vzadu to je dobrý nápad, ale to by taky musel na těchto zadních velkých kolet být pohon. Při zaplnění koše se přední hnací kolečka ve svahu odlehčí a prokluzují obvzlášť když je tráva trochu víc vlhká. |
 |
Traktor Husqvarna, 20.7.2007 Já mám tr. Partner s hydro př. motor BS 13.5 HP za 59900. Motor na sekání s košem a bez něj bohatě stačí. Sekám tak 12000 m2 jednou za 14 dní. Mulčovat jsem ještě nezkoušel a asi zkoušet nebudu protože to není potřeba a dávat za mulč. ucpávku 2800 kč... celý příspěvek > |
 |
Výběr kvalitní sekačky, 19.7.2007 Radši si vyberu stroj né úplně nové nebo nejmodernější kontrukce, ale radši robusní třeba i zastaralý, bezproblémový a spolehlivý stroj. Plastový skelet bych nechtěl ani náhodou. Praskají a vytrhávají se z něj šrouby. Hliníkový skelet prý... celý příspěvek > |
 |
Traktor Husqvarna, 19.7.2007 Já také nediskutuji o motorech to vím že jsou jiné, ale o kostrukci podvozku atd...Mimochodem také jsem si myslel, že motory Kohler jsou lepší než BS , ale jeden známý co dělá servis mě vyvedl z omylu. Kohlery jsou prý i hlučnější. BS jednoduchý... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Traktor Husqvarna, 19.7.2007 V podstatě traktůrky Husqvarna, Partner Johnsered a Elektrolux jsou z jedné linky akorát s některými menšími obměnami. Podobnost hlavní konstrukce traktůrků je téměř 100 %. Takže můžete schánět rozum i tak. |
 |
Mulčovač k sekačce MF 70 od firmy Jami - Vsetín, 5.7.2007 Jestli vám to pomůže tak tady je odkaz na firmu Jami. Mají tam v nabídce i mulčovač k MF 70. 2 ha jsem ještě sekal loni lištou, ale 50cm mulčovačem to bude naběhaných kilometrů. Tady je odkaz -... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor - přidřené ložisko v řemenicích., 4.7.2007 Nechce to mýt hadicí. Voda je svinstvo pro šp. namazaná ložiska.Mě se to stalo u traktůrku Partner což je vlastně Husqvarna. Taky mohlo být už chycené z doby skladování. Už jsem to reklamoval a prodejce mi řekl, že ty plechové 4 stejné řemeničky... celý příspěvek > |
 |
Motor Tecumseh, americký nezmar, 3.7.2007 Já mám v traktůrku BS I/C 13,5 HP a snažil jsem se na stránkách BS zjistit zdali má můj motor dole na klice ložisko. V českém a anglickém manuále marně. V polském je poznámka, že ložisko dole má + litinovou vložku válce. U českého prodejce těchto... celý příspěvek > |
 |
Motor Tecumseh, americký nezmar, 2.7.2007 Ctěl bych rozpoutat diskusi o tom zdali vydrží víc motory Tecumseh nebo Briggs Straton. Motory se zdají velmi podobné konstrukce. Víceméně Briggs má jedno ložisko na klice až od řady (profi???) Vanguard. U Tecumsehu netuším jestli má alespoň... celý příspěvek > |
 |