Příspěvky uživatele - 71.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Traktor Partner, 13.8.2007
Je to Partner 135 HRB. Koupil jsem ho ve Vlašimi. Nechci jim dělat reklamu. Rozhodující pro mě byla cena a  vlastní dovoz do 30 km. Jsou tam dvě konkurující si prodejny Husqvarna. V té co jsem traktor nekupoval údajně mají oficiální zastoupení.... celý příspěvek >
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 6.8.2007
Papírové filtry jsou asi o trošku účinější než molitan namočený v oleji , ale to zákazníka stojí peníze za nový pap. filtr. Motor vám stejně nevydrží věčně s žádným filtrem. Molitan je ekonomičtější. Mám ho v křováku i v sekačce Husqvarna - bez... celý příspěvek >
Mulčování, 30.7.2007
Mám dotaz. Co jste si to pořídil za značku a tip mulčovače?
Jakou strunu pro křovinořez?, 30.7.2007
Po 10ti letech má hlava už nárok se odporoučet do věčných lovišť.. Kulatá struna je, ale pevnější než hvězdicová či čtvercová.
Jakou strunu pro křovinořez?, 29.7.2007
8 let sekám s jednou původní strunovou hlavou. Používám pořád 3mm strunu a ještě se mi průchodky pro strunu nevytrhly z hlavy a, že dostává  hlava fest zabrat i na rákosu a slabších do 4mm slabých výhoncích trnek. (HQ 235 R) takže se pořádná... celý příspěvek >
Jakou strunu pro křovinořez?, 26.7.2007
Kupuji zásadně poslední dobou v prodejnách Husqvarna vínově červenou 3mm strunu, myslím, že je to Oregon. Je super i na tvrdý rákos když ho není moc. Neláme se  tolik. Na  starom rákosu dostává zabrat ovšem i hlava. Je lepší namontovat... celý příspěvek >
Al-Ko sekačka, 23.7.2007
Velká kola vzadu to je dobrý  nápad, ale to by taky musel na těchto zadních  velkých kolet být pohon. Při zaplnění koše se přední  hnací kolečka ve svahu odlehčí a prokluzují obvzlášť když je tráva trochu víc vlhká.
Traktor Husqvarna, 20.7.2007
Já mám tr. Partner s hydro př. motor BS 13.5 HP za 59900. Motor na sekání s košem a bez něj bohatě stačí. Sekám tak 12000 m2 jednou za 14 dní. Mulčovat jsem ještě nezkoušel a asi zkoušet nebudu protože to není potřeba a dávat za mulč. ucpávku 2800 kč... celý příspěvek >
Výběr kvalitní sekačky, 19.7.2007
Radši si vyberu stroj né úplně nové nebo nejmodernější kontrukce, ale radši robusní třeba i zastaralý, bezproblémový a spolehlivý stroj. Plastový skelet bych nechtěl ani náhodou. Praskají a vytrhávají se z něj šrouby. Hliníkový  skelet prý... celý příspěvek >
Traktor Husqvarna, 19.7.2007
Já také nediskutuji o motorech to vím že jsou jiné, ale o kostrukci podvozku atd...Mimochodem také jsem si myslel, že motory Kohler jsou lepší než BS , ale jeden známý co dělá servis mě vyvedl z omylu. Kohlery jsou prý i hlučnější. BS jednoduchý... celý příspěvek >
Traktor Husqvarna, 19.7.2007
V podstatě traktůrky Husqvarna, Partner Johnsered a Elektrolux jsou  z jedné linky akorát s některými  menšími obměnami. Podobnost hlavní konstrukce traktůrků je téměř 100 %. Takže můžete schánět rozum i tak.
Mulčovač k sekačce MF 70 od firmy Jami - Vsetín, 5.7.2007
Jestli vám to pomůže tak tady je odkaz na firmu Jami. Mají tam v nabídce i mulčovač k MF 70. 2 ha jsem ještě sekal loni lištou, ale 50cm mulčovačem to bude naběhaných kilometrů. Tady je odkaz -... celý příspěvek >
Zahradní traktor - přidřené ložisko v řemenicích., 4.7.2007
Nechce to mýt hadicí. Voda je svinstvo pro šp. namazaná ložiska.Mě se to stalo u traktůrku Partner což je vlastně Husqvarna. Taky mohlo být už chycené z doby skladování. Už jsem to reklamoval a prodejce mi řekl, že ty plechové 4 stejné řemeničky... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, americký nezmar, 3.7.2007
Já mám v traktůrku BS I/C 13,5 HP a snažil jsem se na stránkách BS zjistit zdali má můj motor dole na klice ložisko. V českém a anglickém manuále marně. V polském je poznámka, že ložisko dole má + litinovou vložku válce. U českého prodejce těchto... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, americký nezmar, 2.7.2007
Ctěl bych rozpoutat diskusi o tom zdali vydrží víc motory Tecumseh nebo Briggs Straton. Motory se zdají velmi podobné konstrukce. Víceméně Briggs má jedno ložisko na klice až od řady (profi???) Vanguard. U Tecumsehu netuším jestli má alespoň... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika