|
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 31.12.2007 Šel bych do H 359 nebo klidně i prověřeného držáku H 55. Pro obě mluví příznivá cena. Kolega H 55 má ke vší spokojenosti už asi 8 let a já zas 359. Novější tipy nemusí být vždy lepší. Například řešení emisních limitů u nových pil není řešeno nejlépe.... celý příspěvek > |
 |
CubCadet 1023 - jak poznam naplnění koše?, 4.12.2007 Přesně tak. V žádném případě traktůrek nemýt, jinak hrozí zareznutí ložisek což není levná záležitost. To je můj osobní poznatek. Dívím se, že možnost mytí u některých traktůrků v návodech výrobci uvádějí. |
 |
|
 |
Zahradní traktor - přidřené ložisko v řemenicích., 25.11.2007 Ty ložiska co jsem pro snadnou výměnu mohl namazat inj. stříkačkou s jehlou přímo mezi kuličky vazelínou Husqvarna pro křováky tak jsou O.K
Jsou ložiska i v domečkách kerými prochází hřídele na kterých jsou žac. nože? A je... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor - přidřené ložisko v řemenicích., 25.11.2007 Dnes jsem po odstavení traktůrku po sezoně protáčel motor a žací a pojezdové ústrojí. Katastrofa!!! Některá ložiska ložiska v kladkách opět asi zase přirezlá neboť to co je slyšet za hluk po spuštění motoru a žacího ústrojí je děs.... celý příspěvek > |
 |
Nepravidelné volnoběžné otáčky u nového travního traktůrka, 25.11.2007 Mám P-13592 HRB jednoválec BS a po půl roce provozu mi taky nepatrně při minimálním plynu a vymačklé spojce kdy motor má minimální odpor nepatrně kolísají otáčky. Po uvolnění spojky kdy jde motor to tahu hydropřevodovky se to zklidní, ale nepatrně je... celý příspěvek > |
 |
Výběr pily, 16.11.2007 Mám taky HQ 359 pro domácí potřebu a za Stihl bych ji neměnil. Leda pokud bych se živil v lese a po odpracování určitých motohodin kdy se dá pila ještě dobře jako "mírně jetá" prodat nějakému troubovi který nepozná, že... celý příspěvek > |
 |
sněžná fréza k MF 70, 16.11.2007 Bez těch dokoupených reduktorů na kola sněžná fréza k MF 70 použít nelze? |
 |
Travní traktůrek Traktor Partner 185 107 HRB, 5.11.2007 Mám 135 92 HRB a jsem s ním spokojený. Jen by mě zajímalo co stojí sněhová radlice a držák této radlice. Taktéž zkušenosti s odhrnováním sněhu s 135 92 HRB. Není na sníh slabý? Jsem ve stř. Čechách kde výjiměčně napadne tak do 30cm... celý příspěvek > |
 |
Traktůrek Partner P 200 107 HRB, 4.10.2007 U nás na hřišti Agrogeta mají, ale můžou se u něj potkat kudly. Zubatý řemen proti přetočení kudel je taky darda cca 3700 kč. U Partnera se kudly nemohou potkat (jiný systém sek. zařízení). |
 |
Traktůrek Partner P 200 107 HRB, 3.10.2007 Proto jsem taky šel do Partnera P 13592 HRB oproti HQ. Motory Kawasaki jsou jistě výkonější, ale místní servisáci HQ mi řekli, abych radši šel do Brigsna. Levnější případné opravy, jednodušší na opravu a ověřené časem. Já osobně vidím výhodu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Traktor Partner, 5.9.2007 Chápu. Já zas přemýšlel eventuelně až klekne někdy motor tak tam napasuju nějaký o málo lepší. |
 |
Traktor Partner, 5.9.2007 Pardon ještě jsem zapoměl na dost podstatnou věc. Traktůrek Husqvarna 151 CT mého kamaráda nemá hydropřevodovku. Měl v základní ceně 74000 kč 4 žací nože (nevidím v tom v prakci žádný rozdíl možná náročnější broušení) a mulčovací záslepku.... celý příspěvek > |
 |
Traktor Partner, 5.9.2007 Co mám já Partnera 135 92 HRB tak ten hydro pohon má. Dal jsem za něj 59990 Kč. Rozdíl mezi tímto Partnerem a Husqvarna 151 CT (starší model) je v motoru a u Partnera jednoduší obsluze žac. ústrojí. Partner a nové tipy Hq mají jen dvě př.... celý příspěvek > |
 |
Traktor Partner, 4.9.2007 Jednodušeji to má uděláno Partner. Výška sečení se nastavuje pouze 1 pákou se 6 polohovacími zuby. Je to výhodné při sekání hrbolatějšího pozemku kde je nutné žací ústrojí občas rychle přizvednout nebo při nestejnoměrně vysoké trávě kde místy... celý příspěvek > |
 |
Oleo mac 740, 21.8.2007 Jestli se chcete potrestat tak si tuhle značku - neznačku kupte :-) |
 |