|
Dokonalé uskladnenie jabĺk, 29.11.2011 To bych neriskoval! Teplotu mívám ve sklepě těsně okolo+2C a také občas vyhazuju.Co udělají jablka venku,které neotrháte? Jak vám budou chutnat když rozmrznou? |
 |
Sušení jablek, 29.11.2011 To snad ne?Tomu nevěřím! Nepůjčili jste ji někomu? |
 |
|
 |
Balkanský sýr, 29.11.2011 Proč ho chcete udit? |
 |
Choroba jader orechů?, 27.11.2011 Jó, každý nemá čas sedět u PC a hned 23.11.2011 ve21.08hod. odpovídat hostu 52.88. Já bych vám odpověděl hned. Odrůdy ořechů s červenými jádry před lety sháněl v TV i Přemek P. "Trpělivost růže přináší." |
 |
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 27.11.2011 Pro 87.85. Lanitplast Venus já už bych nebral.Bohužel ho vlastníme 2roky a máme velmi špatné zkušenosti! Tabule jsme už sháněli i u sousedů apod.,Na zimu jsme raději skleník omotali provazem. Podívejte na vlákno : Doporučení jaký skleník, nebo... celý příspěvek > |
 |
Listy ořešáku do kompostu?, 26.11.2011 Už mnoho let používám kompost převážně z ořech.listí a ten rok, kdy jsem listí ořešáku nepoužil, byl kompost daleko horší.
O kompostu a ořech.listí je mnoho psáno v jiném vláknu těchto stránek! Stačí vyhledat! |
 |
Vhodnost dřeva z ořechu na uzeni, 20.11.2011 Děda, řezník by mi poradil podle toho co udíte. (švestka, buk,dub), ale ořech nevím.Do lesa bylo blízko. |
 |
Jarní výsadba, 18.11.2011 Není to náhodou zkratka šlechtitele (JA roslav PO hlreich) nebo tak nejak to bylo psáno v jiném vláknu. |
 |
Čí to je hovínko?, 9.11.2011 Kuna a že by kadila přímo do ohniště??? Ta se vykadí na pěšinu, chodník a pod. aby každý viděl, že : Tady bydlím já, kuna!!!
Tyto nájemníky máme na chalupě skoro stále.(pro 5.226) |
 |
Jaky druh oresaku, 31.10.2011 Hlavně daleko od budov a sousedních pozemků, ať nemáte problémy se sousedy. |
 |
|
 |
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 17.8.2011 Existuje ještě tzv. "elevátor" neboli "injektor". Je to osvědčená věc, kde není potřeba ani el.proud jen tlaková voda. Používáme to dodnes v zaměstnání na odčerpávání jímek a instalačních šachet od spodní vody. Ale ve Vašem... celý příspěvek > |
 |
Pořady pro zahrádkáře, 31.7.2011 Tady právě prší, tak poslouchám Český rozhlas Brno, pořad pro zahrádkáře. |
 |
Casoron G, 23.7.2011 Je vynikající! Ale nevím kde bych ho koupil.To málo, co jsem použil jsem dostal od známého. Na jaro jsem posypal trošku mezi kameny na dvoře a dodnes tam nic neroste ! Kde se hrabe Roundap a jiné kapalné herbicidy! |
 |
Jak uchovat co nejdéle česnek, 21.7.2011 Já ho dal v březnu do skleniček a do mražáku a ještě ho stále používám (je bez chyby), i když už mám nový česnek. |
 |
Doporučení jaký skleník, 14.7.2011 Lanit Plast nebrat!!! Mám s ním velmi špatné zkušenosti. Jó , hold chybami se člověk učí. |
 |