Příspěvky uživatele - 64.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dokonalé uskladnenie jabĺk, 29.11.2011
To bych neriskoval! Teplotu mívám ve sklepě těsně okolo+2C a také občas vyhazuju.Co udělají jablka venku,které neotrháte? Jak vám budou chutnat když rozmrznou?
Sušení jablek, 29.11.2011
To snad ne?Tomu nevěřím! Nepůjčili jste ji někomu?
Balkanský sýr, 29.11.2011
Proč ho chcete udit?
Choroba jader orechů?, 27.11.2011
Jó, každý nemá čas sedět u PC a hned 23.11.2011 ve21.08hod. odpovídat hostu 52.88. Já bych vám odpověděl hned. Odrůdy ořechů s červenými jádry před lety sháněl v TV i Přemek P.  "Trpělivost růže přináší."
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 27.11.2011
Pro 87.85. Lanitplast Venus já už bych nebral.Bohužel ho vlastníme 2roky a máme velmi špatné zkušenosti! Tabule jsme už sháněli i u sousedů apod.,Na zimu jsme raději skleník omotali provazem. Podívejte na vlákno : Doporučení jaký skleník,  nebo... celý příspěvek >
Listy ořešáku do kompostu?, 26.11.2011
Už mnoho let používám kompost převážně z ořech.listí a ten rok, kdy jsem listí ořešáku nepoužil, byl kompost daleko horší. O kompostu a ořech.listí je mnoho psáno v jiném vláknu těchto stránek! Stačí vyhledat!
Vhodnost dřeva z ořechu na uzeni, 20.11.2011
Děda, řezník by mi poradil podle toho co udíte. (švestka, buk,dub), ale ořech nevím.Do lesa bylo blízko.
Jarní výsadba, 18.11.2011
Není to náhodou zkratka šlechtitele (JA roslav PO hlreich)  nebo tak nejak to bylo psáno v jiném vláknu.
Čí to je hovínko?, 9.11.2011
Kuna a že by kadila přímo do ohniště??? Ta se vykadí na pěšinu, chodník a pod. aby každý viděl, že : Tady bydlím já, kuna!!! Tyto nájemníky máme na chalupě skoro stále.(pro 5.226)
Jaky druh oresaku, 31.10.2011
Hlavně daleko od budov a sousedních pozemků, ať nemáte problémy se sousedy.
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 17.8.2011
Existuje ještě tzv. "elevátor" neboli  "injektor". Je to osvědčená věc, kde není potřeba ani el.proud jen tlaková voda. Používáme to dodnes v zaměstnání na odčerpávání jímek a instalačních šachet od spodní vody. Ale ve Vašem... celý příspěvek >
Pořady pro zahrádkáře, 31.7.2011
Tady právě prší, tak poslouchám Český rozhlas Brno, pořad pro zahrádkáře.
Casoron G, 23.7.2011
Je vynikající! Ale nevím kde bych ho koupil.To málo, co jsem použil jsem dostal od známého. Na jaro jsem posypal trošku  mezi kameny na dvoře a dodnes tam nic neroste ! Kde se hrabe Roundap a jiné kapalné herbicidy!
Jak uchovat co nejdéle česnek, 21.7.2011
Já ho dal v březnu do skleniček a do mražáku a ještě ho stále používám (je bez chyby), i když už mám nový česnek.
Doporučení jaký skleník, 14.7.2011
Lanit Plast nebrat!!!   Mám s ním velmi špatné zkušenosti. Jó , hold chybami se člověk učí.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika