Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plašič na špačky a jiné ptáky, 22.6.2010
Síť je dobrá na malý strom, ale na velký už se to dává špatně. Nám se pod ni kolem kmene dostávali kosáci a to byl potom mazec, protože nemohli ven a nadělali zbytečně moc škody. Vinaři říkají, že lepší než CD je DVD, že ta plocha je jiná a víc... celý příspěvek >
Úprava svahu a opěrné zdi, 18.6.2010
Okolní domy, stejně jako asi všechny domy s nějakým svahem v Krasu, mají "zídky" tvořené obrovskou masou betonu, v kterém jsou porůznu začleněny kusy kamene. Je to lidová tvořivost na téma kyklopské zdivo, kde beton tvoří většinu hmoty. Jak... celý příspěvek >
Kalifornské žížaly doma, 18.6.2010
Zdravím. Nechci psát o jejich využití v kompostu, ale v domácích podmínkách. Je to hračičkářství, jak tu někteří na podobné téma psali, ale to mi neva. Máte je někdo doma na likvidaci domácího bioodpadu, když se vám nechce ven na kompost nebo když... celý příspěvek >
Úprava svahu a opěrné zdi, 18.6.2010
Zdravím. Mám čtvercový pozemek orientovaný přesně na 4 světové strany. Je ve svahu, pro dům byla vytvořena rovina. Za domem zůstal malý svah o malé velikosti, asi 20 na 12 metrů. Chtěla bych sem vysadit několik ovocných stromů (tak 3, už i... celý příspěvek >
Feramol proti slimákům, 17.6.2010
Včera jsem se někde dočetla, že ty španělské nežere ani ta naše divoká havěť, protože jsou prý na rozdíl od našich druhů hořcí. Máte potvrzené, že ropuchy, ježci a spol. žerou i ty rezavé? To bych byla moc ráda, kdyby ano.
Jiřiny a slimáci, 15.6.2010
Dávala jsem jiřiny ven hodně brzo, ještě v březnu (no úlet), do velkého květináče (asi 40l). Nepomrzly, vyrašily poměrně brzo, slimáků ještě nebylo tolik, tak jim ze začátku utekly. Teď už kvetou a mají nasazená další poupata, ale z listů mají... celý příspěvek >
Ředkev, 14.6.2010
Chci letos taky zkusit tu bílou ředkev - japonský typ. Nevím ale, jeslti se mi podaří jí zajistiti tak hlubokou půdu, jak velké jsou ředkve v obchodě ze skleníku. Kolik vám ředkve v normálních našich podmínkách narostou?
Svoz sena, 9.6.2010
Zdravím. Jen dodatek k dotačním titulům - pro letošek už je pozdě, ale třeba další rok. Více se dočtete stránkách szif.cz záložka Platby na základě jednotné žádosti záložka Ke stažení Příručka pro žadatele 2010 (jednotná žádost). Více vám určitě... celý příspěvek >
Neznámý černý pták, 3.6.2010
Straka? Poslední dobou je jich poměrně dost. Jejich hlasové projevy vnímám trochu strašidelně. :-)
Pastva, 28.5.2010
voda na to nema vliv spis se napasla na mladem jeteli jeste pred kvetenim a pak se nafoukla take muze spolknout jablko a ucpe si jicen
Žáby v zahradním rybníčku, 28.5.2010
Můžete mi pospat, jak máte foliové jezírko s nefoliovaným přítokem? To by se mi líbilo. Myslela jsem, že to nejde.
Kdo nám kálí na zahradu?, 27.5.2010
ono take zalezi o jaky bioodpad se jedna kdyz mi na polni hnojiste sousedi vyvezou travu od sekacky tak mi to take nevadi musim teda rict ze se nejdriv slusne dovolili a zase druhy sousedi kteri hazou vykaly od sveho psa pres plot ke me na louku kde... celý příspěvek >
Kdo nám kálí na zahradu?, 26.5.2010
vetsinou kuna a pokud mate slepice tak jsou v ohrozeni ale pres to nehazejte je to odpad vytvoreny na Vasem pozemku tak jej zlikvidujte u Vas a ne u souseda
Rotacni sekacka vari, 26.5.2010
dobry den zdedil jsem rotacni sekacku vari s dvoutaktnim motorem seka dobre ale casto zustava nasekana trava nad nozem a teprve pri zastaveni noze vypadne.uz jsem castecne vybrousil vnitrek krytu a natrel barvou aby byl hladsi povrch zlepsilo se to... celý příspěvek >
Starý pes a štěně, 25.5.2010
dobry den kdyz si poridite stene tak hlavne se neprestat venovat staremu psovi kdyz pohladit tak nejdrive stareho take zradlo davat prvni staremu a kdyz si budete hrat se stenetem a stary prijde tak ho neodstrcit jinak zacne zarlit a bude si na malem... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika