Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň těsně k domu (na kordon), 4.3.2011
Díky za upozornění, téma hrušně jsem procházela, ale nevšimla jsem si.
Řez angreštu, 4.3.2011
Zdravím. Jsem taky amatér. K řezu stromkového angreštu mám poznámku, že 4-5 kosterních větví stačí a že mám v předjaří svěšené větve zakrátit v místě, kde z oblouku vyrůstá mladší výhon. Pokud je korunka moc hustá, odstranit některé staré větve... celý příspěvek >
Hrušeň těsně k domu (na kordon), 4.3.2011
Hm, nikdo nemáte hrušeň blízko u zdi nebo vedenou v ovocné stěně? A to jsem si říkala, kolik je tu ovocnářů, že to někdo určitě mít bude. Jdu studovat do knihovny. Za každý postřeh předem díky.
Sladký angrešt a rybíz pro děti, 4.3.2011
Zdravím. Řešila jsem to samé. chtěla jsem odrůdy vhodné spíše na přímý konzum než na konzervaci nebo produkci šťáv, do vyšších poloh a odolné. Podle informací na stránkách Sempry, pobočka Losiny, jsem si vybrala (opisuju svoje loňské poznámky): z... celý příspěvek >
Dýně hokkaido, 3.3.2011
Zdravím. Je to možné a běžně se spolu kříží. Tak jsem hledala v chytrých knihách a našla jsem izolační vzdálenost asi 40 metrů plus něčím vzrůstným odděleno. To je nerealizovatelné, takže druhý způsob byl počkat si na květ těsně před... celý příspěvek >
Stepenie do hlôhu, 2.3.2011
Zdravím. Na ovocnářském kurzu jsme do hlohu hrušně štěpovali, takže to asi jde a smysl to mít bude.
Hrušeň těsně k domu (na kordon), 2.3.2011
Zdravím. bydlím v 500 m.n.m. a uvažuju, jak využít prostor záhonu před vchodem do domu. Je otočený na západ, rozměr asi 3x1m plus 40cm od zdi šterkové odvodnění stěny domu. Zároveň je od severu částečně krytý před větrem zastřešeným... celý příspěvek >
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 1.3.2011
Zdravím. Já si koupila pivoňku včera, dám ji zatím do přiměřeného květináče a na místo ji zasadím až ve správné době. Podobně jsem to udělala i loni. Ale je pravda, že je to něco jiného než urýt z velkého trsu. (Nicméně před lety je babička taky... celý příspěvek >
Pomoc při výběru hrachu, 1.3.2011
Zdravím. Na stránkách prodejců (např. Semo) je u každé odrůdy napsáno, jak rychle roste, kolik má výnos a podobně. Nastudujte. Je lepší postupný výsev nebo několik odrůd. Pro děti mají v sekci Mlsné jazýčky odrůdu Cezar. Já po x letech se Zázrakem z... celý příspěvek >
Loni zakoupený substrát, 28.2.2011
Požívám to tak zcela běžně.
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 24.2.2011
Zdravím. Není to o zelenině, ale co vím, spousta orchidejářů na Jižní Moravě přešla po letech při stavbě či rekonstrukci skleníku od skla do polykarbonátu.  Jedná se o vytápěné skleníky a světlo je pro orchideje důležité celý rok.
Nepálivá ředkvička, 22.2.2011
Zdravím. Pěstovala jsem dlouho celoroční odrůdu Lidka, ta mi nepřišla pálivá, pokud byla pravidelná zálivka. Při slabší zálivce v letním vedru rostly menší bulvičky a ty už sem tam i pálily. Jinak jsem spokojena s velkými bílými ředkvemi... celý příspěvek >
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011
Zdravím. Mělo by to být tak, že pokud zisk z nějaké činnosti nepřesáhne 20 000 za rok, tak není problém, pokud se jedná o "mimořádnou nahodilou činnost". Jakože nepravidelnou. Tak mi to vysvětlil jeden auditor, když jsem se ptala na prodej... celý příspěvek >
Čím svítíte v pergole?, 21.2.2011
Zdravím. Pro náladu papírové lampiony s kalíškem, kalíšky v různých sklenicích a solární lampionky z Ikea.
Není nad kiwi, 18.2.2011
Zdravím. Taky by mě zajímala konkrétní odrůda do vyšší polohy kolem 500 m.n.m., na netu je toho hodně v nabídce. Drobnoplodost mi nevadí, chci to v podstatě jako popínavku k porostení zídky u vchodu a když se z toho bude dat něco ozobat, tím líp.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika