Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Duo hrušeň, 25.9.2009
Anna.m má na mysli tzv.DUET -hrušeň od Starkla.Zkušenosti teprv zbírám.Mám je zasazené dva kusy od loňského podzimu a pěkně rostou. rostislavik
Co to je?, 18.9.2009
Taky se může jednat o hračku(i když nevím kdo by to používal na hraní),taky může jít o atrapu-napodobeninu ve větším měřítku.rostislavik
Chci se napást na zahradě, 9.9.2009
Martine zdravím.Cítím ale z Vaších slov trocha ironie.Opravdu mám malou zahrádku.Už se horho těžko hledá přijatelné místo na nový stromek.Mimo to všechny stromky mám na zakrslých, málovzrůstných podnožích. rostislavik
Šarka, 9.9.2009
Četl jsem to v posledním v čísle Zahradkáře.To si jako kupujete líh na lopaty, rýče,nůžky, nože?Pomáhá to? rostislavik
Šarka, 9.9.2009
Dobrý den.To jste mě překvapil s tou dezinfekci lihem proti šárce pane Jane-o. Můžete to trochu rozvést a objasnit jak dezinfikujete, popř. Vaše výsledky s touto obávanou chorobou.Četl jsem už obdobné pokusy s elektřinou, nebo se solí, ale ověřené... celý příspěvek >
Chci se napást na zahradě, 8.9.2009
Přiznám se, že taky si raději utrhnu na zahradě přímo ze stromu, než bych konzumoval už načesané z talíře.Taky jsem byl zklamaný, když bylo léto, a na zahradě nebylo do čeho ďobnout.Většina ovoce zraje koncem léta a na podzim.Proto jsem vzal povahu... celý příspěvek >
Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 2.9.2009
Naprosto odsuzuji tzv.přidavače cukru.Je to barbarství na kvalitním ovoci.To už bych mohl rovnou pálit bramborovicu, nebo řepovicu.Nepotřebuji kvantitu, ale kvalitu.Radeji míň ale kvalitní.Ovoce musí být v prvé řadě dozralé.Tím pádem aromatické a... celý příspěvek >
Topfirst, 31.7.2009
Letos mi prvně zaplodila Katinka.No nevím, ale uvádějí, že zraje okolo 20.července.Mám pozemek v 420 m.n.m, osluněný celodenně, a ona začíná zrát až teď.Přičemž některým plodům to bude ještě chvíli trvat. Chtěl bych se zeptat, kdo máte... celý příspěvek >
Chrupka - roste jako joo a nee, takže nanic, 12.7.2009
Chci ještě podotknout, že mám pozemek ve420 m.n.m.Už kupuju jen pravokořenné sazenice a od každé jen jednu.Mám Olšavu, Pola,Dačnyj, Aivaz,Prim, Suzi,Vostorg, Krystal,Diamant, Modrý portugal, Crupka bílá.Chci ještě koupit Kodrjanku, Alden.Víc místa... celý příspěvek >
Chrupka - roste jako joo a nee, takže nanic, 12.7.2009
Koupil jsem ho v mých malovinařských začátcích spolu s Diamantem.Zatím co Diamant má letos (taky prvně) nasazeny tři hrozny- roste taky bujněji (jako Portugal bude na vzrustnější podnoži).Letos jsem se snažíl přeočkovat Modrý portugal Vostorgem-dvě... celý příspěvek >
Chrupka - roste jako joo a nee, takže nanic, 9.7.2009
Dobrý den.Mám na zahradě šesti-sedmiletou hlavu Modrý portugal.Asi bude naroubovaná na bujnější podnoži, protože mi každý rok mohutně obrazí.Každý rok zdravě roste.Kmínek už má 40mm po obvodu.Každý rok dostatečně řežu.Můj problém ale tkví v tom, že... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 2.7.2009
I tak to je hodně.Na jaře a v létě si většinou hoví v zemi (moje zjíštění).Sem tam udělají krtinec-asi nesnášejí teplo, nebo mají jiný rytmus.Na podzim a v zimě se jejich aktivita co do počtu krtinců zvětší dvojnásobně-to rozhodně. rostislavik
Neznámá - výborná na čaj, 18.6.2009
Meduňka to není.Bohužel foto nebude k dispozici.Ale i tak děkuji.rostislav
Průsvitné Letní, 9.6.2009
Sliby -chyby.Pořád nic?
Neznámá - výborná na čaj, 9.6.2009
Dobrý den.Kdo poradí?Od příbuzenstva jsme dostali rostlinku výbornou na čaj.Má moc dobré aroma, podobnou mátě.Jen neznáme její český název.V oblastním nářečí (slezkém)jí říkají BAUŠON.Kdo zná její český název? Děkuji za odpovědi rostislav.
Další diskuze:  2627  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika