|
Příspěvky uživatele - 151.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Msice na tresni, 29.5.2010 S mazlákem to nevím, ale úplně postačí normální, klasické,nejlevnější mýdlo.Zkoušel jsem, a zdá se, že funguje.Spíše ale používám přípravků k tomu určených.Název přesně nevím, ale vybavuje se mi Pirimor, nebo tak nějak.
rostislavik |  | Co vaše réva?, 29.5.2010 Někde jsem četl, že kvuli cukru je třeba ponechat na keři deset listů za hroznem.
rostislavik |  |
|  | Mravenci a mšice, 28.5.2010 Skoro to vypadá, jako by to bylo Vaše přání.Jak na to, ale poradit neumím- lituji.
rostislavik |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 21.5.2010 Chycené listy kadeřavosti se po postříkání čímkoli už nespraví.Je třeba je otrhat.Rostlina následně vygeneruje listy nové, a je tímto oslabena.Příští rok Vám to dá znát na úrodě.
rostislavik |  | Problem s Durancii (loni nasazene stromky), 21.5.2010 A znáte "Parkinsona", co se může stát, tak se stane....
Snad Murphy né???Parkinson je taky známý člen, akorát je to o něčem jiném.
rostislavik |  | Slivovice jak poznat archív, 17.5.2010 Dobrý den, dostal jsem od kamaráda slivovici (jen švestka) páleno ve statní palirně. Takřka s jistotou mohu tvrdit, že stát nevlastní ani jednu palírnu.
rostislavik |  | Sekání mokré trávy, 15.5.2010 Díval jsem se na obrázek.Co se týče páček, tak neporadím.Ale moje rada, co se týka čištění sekačky.Nečištěte sekačku vodou, tzn.hadicí.Mám s tím špatné zkušenosti.Sekačku pořádně nevyčistíte, a při skladování se tvoří plísně, které sekačce... celý příspěvek > |  | Sekání mokré trávy, 15.5.2010 Lilo celý uplynulý týden.Kosím vždy soboty, někdy pátek, vyjímečně pondělí.Od včerejšího večera neprší.Dnes to trochu obeschlo tak jsem zkosil.Výhradně mulčuji, tzn.nikdy jsem nekosil s košem.Vše v pohodě.Sekačku nedusilo.Zvládlo se to.
rostislavik |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 14.5.2010 Balkonela (nektarinka) na Jablunkovsku.Na podzim Sulka.Na jaře Sulka, pak Champion, a v pohodě.Jen cca.tři lístečky chycené.Je sice pravdou, že ji na zimu přesunu do sklepa.Vytažená ze sklepa před třema týdnama.Je, nebo spíše byla obsypána květy-už... celý příspěvek > |  | Proč se neroubují - srostou?, 13.5.2010 1) I když vím, nebo jsem si přečetl různé články, je mi známo, že se broskvoňe neroubují, ale očkují.Nevím ale proč se neroubují.Že by roubování nebylo úspěšné? Nevím.Skoušel roubování někdo? Asi ano, ale nevím s jakým výsledkem.Může někdo... celý příspěvek > |  |
|  | Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 10.5.2010 Všimli jste si, že tady jsou dvě odlišné třešně, na odlišných stanovišťích, od jiných majitelů-pana Pavla, a paní Katariny.Strom pana Pavla vykazuje poranění rozsáhlejší, půda není zatravněná, a je ve větším svahu.Strom paní Katariny je na mírnějším... celý příspěvek > |  | Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 9.5.2010 Myslím, že vysokou hladinu spodní vody, jako příčinu můžeme vyloučit.Stromek roste evidentně na svahu, a tam s vysokou hladinou spodní vody problém nebývá.
Kdo má velký pozemek, a více prostoru, může si dovolit ten "luxus" léčit stromek s... celý příspěvek > |  | Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 8.5.2010 Příčinu která to způsobila promiňte mi neznám.Jen nasťiňuji vyhlídky, které pravděpodobně stromek čekají.Nevystavovat se zbytečnou námahou, a případnému zklamání, která pravděpodobně příjdou, vysadit stromek jiný.Vytvořit mu nejlepší podmínky, které... celý příspěvek > |  | Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 8.5.2010 Omlouvám se hostu 78.38.Našel jsem si zmiňovaný článek na internetu.
Co se týče třešně na obrázku, myslím si, že třešeň zachránit už nepůjde.S tak rozsáhlým poraněním jsem se ještě nesetkal.Třešeň je citlivá na jakékoli poranění, ostatně jako jiné... celý příspěvek > |  | Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 7.5.2010 Klejotok není houbového původu!!!Vzniká nesprávným řezem, poraněním stromů, nebo poškozením mrazem.Může vznikat i vysokou spodní vodou, kterou trešně nemají rády.Jeho příčinou může být i nevhodná(těžká, jílovitá)půda.Třešně mají rády půdy hluboké, s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|