|
Příspěvky uživatele - 94.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik medu do pálenky?, 20.2.2011 Máč a pálenka nejsou totožné. Máč je základ, pálenka výsledek. |  | Prosim o nazev teto lecive ruze je moc stara, 20.2.2011 Dobrý den, návrh - zkuste nakontaktovat pana Dr. Větvičku (nyní zámecký zahradník ve Štiříně), mám takový dojem, že v některé ze svých knih psal o výzkumu a mapovaní českých a slovenských planých (botanických) růží, mohl by mít přehled nebo možná i... celý příspěvek > |  |
|  | Salat trvalka, 19.2.2011 Jo - pampeliška. Taky lebeda zahradní zelená - na špenát, červená - prý ve Francii z ní dělají saláty, není trvalkou v pravem smyslu slova, ale jelikož se obě ochotně množí samovýsevem je u nás na zahradě "trvalkou" snad 40 let.... celý příspěvek > |  | Převislé balkonovky na přímém slunci, 17.2.2011 Samozřejmě, omlouvám se za překlep, kytka je apténie. E |  | Převislé balkonovky na přímém slunci, 17.2.2011 Může být sanvitalia - letnička, případně aplenie srdčitá- trvalka (sukulentní), ale krásná. Už se o ní na tomto fóru psalo. Elena |  | Škůdce?, 17.2.2011 Možná molice, postřik Mospilan, případne Fast, nutno opakovat. Elena |  | Kde koupit fialkovec modrý, 14.2.2011 Zde rozlišení vč. obrázků Elena |  | Kde koupit fialkovec modrý, 14.2.2011 Koukněte na obojí latinský název při hledání ve světě a občas se, i když jazykovými znalostmi neoplývám, objevuje mezi nimi rovnítko =. Prohodíte-li cyaneum a australis, opět se zobrazují odkazy na obojí. Také nabízí acnistus zahradnictví bambusarium... celý příspěvek > |  | Kde koupit fialkovec modrý, 14.2.2011 Dobrý den, pátrala jsem, hledala, fialkovec modrý (iochroma cyaneum) jsem nalezla pouze foto, ale... zahradnictví Laelia nabízí minidatura (acnistus australis) a zdá se mi, že jsou si ty dvě kytky více než podobné. Že by klasické přejnenování aby... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|