|
Příspěvky uživatele - 41.127
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadnoucí fuchsie, 4.4.2011 já jsem si objednala fuchsie ze zahradnictví a přišla mi rostlinka se stejnými příznaky. evidentně byla přelitá, druhá měla substrát suchý a je v pohodě. ale ta první si myslím, že je hotová. chtěla jsem se zeptat, zda když jí nechám substrát... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 25.8.2010 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho bude kokos palma dělit listy.Doma mi po roce rostou jen ty dělené na půl. |  |
|  | Kokosová palma, 30.6.2010 Dobrý den, je pravda, moje palma vodu nevidí někdy i dva tři dny, stojí u okna v ložnici, kde na ni svítí slence a květináč je podložený takže nestojí na podlaze. Jaro a léto prožila loni v bytě, stejně jako letos. Nikam se stěhovat... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 23.6.2010 Dobrý den, vcelku pravidelně pročítám příspěvky o pěstování kokosové palmy. Doma mám koupenou palmu už rok. Za rok jí narostly tři listy a otevírá se list č.4. Rosím jednou denně dešťovou vodou. Zimu přežila u jižního okna vedle radiátoru. Bydlím s... celý příspěvek > |  | Rýč Fiskars, 26.2.2009 Pane Vysloužil, máte na mysli ten špičatější ergonomický nebo stavební? Dušan |  | Stiga vs. Brill, 27.12.2008 Dobry den, mam zajem o sekacku Brill evolution 41 EF , prosim o kazdou zkusenost. Dekuji Dusan |  | Tuje Smaragd, 29.5.2008 Jo porostou nahohu i nadále |  | cyklus Sametky, 28.5.2008 Vývoj sametek trvá jeden celý rok! Až na larvy, které se objevují na chvíli především koncem léta a napadají teplokrevné živočichy, včetně nás, všechna další stádia žijí v zemi! Nesplést si, samozřejmě, se sviluškami na vegetaci. Ty žijí úplně... celý příspěvek > |  | Přesazování datlovníku, 29.4.2008 Nechci vám radit, aby vam nepošla, ale já jim kořeny seřezávám.Zatim všechny přežily. |  | palma, 28.4.2008 Myslel jsem si to.že je to chamaerops humilis.Už ji mám zasazenou v zahradě. |  |
|  | palma, 28.4.2008 Tak tuhle jsem si koupil, ale doma jich mám už taky pár pěknejch. |  | palma, 27.4.2008  Dobrý den.Věděl by jste někdo název této palmy? |  | semena leknínu, 3.2.2008 Prosím o radu, zda někdo víte, jak se mají zasít semena leknínu.díky |  | tlošťka fólie, 12.12.2007 Při hloubce 1m by se měla použít folie asi tak 1mm. |  | malé palmy, 12.12.2007 Máte někdo zkušenost se sázením mladých palem do zahrady? Mám asi dvouletý, tak zda by přežily zimu. |  |
 |
|
|
|