|
Příspěvky uživatele - 187.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ekologická ochrana rajčat, 8.6.2011 rada by som sa vas spytala ziskala som vzorku zdarma - vami spominany Revus a tiez ma prekvapilo, ze je registrovany len na zemiaky, ked aj na rajciny sada pliesen zemiakova. mate nejaku osobnu skusenost s pouzivanim Revusu na rajciny? adri |  | Po jaké době vzejde trávník, 8.6.2011 my sme siali asi koncom marca a tiez sa skoro mesiac nic nehybalo. a teraz pohodicka... aj ja som bola prekvapena tou dobou.adri |  |
|  | Ujal se strom?, 19.4.2011 je to tak, korene som zastrihla poskromne, zato na konaroch sa manzel "vyřádil", az mi ich bolo luto, ale je mi jasne, ze je to treba. adri |  | Kysané zelí, 20.10.2010 no, mne sa toto stalo - ze zeli nebylo krupave - ked som nalozila letne zeli miesto zimneho. ja to na pohlad nepoznam, kupovala som ho uz nakrouhane a ked som ho potom okostovala, skoro ma porazilo, makke, nechrumkave, nanic. viac zdrojov ma... celý příspěvek > |  | Co s posbíranými slimáky?, 1.6.2010 no, neviem, ako autor(ka), ale aj ja (majuc zahradku cca 5x5m za domom) som az minuly rok objavila caro kompostu. odpad z kuchyne som davala do kosa (komunalny odpad) a zo zahrady toho nikdy moc nebolo, nechavala som to na kopke (listy z kalerabu,... celý příspěvek > |  | Ibisek - skroucene listy, 11.5.2010 dakujem za info, vyskusam... adri |  | Cestička z nádražních pražců, 26.4.2010 no ja si myslim, ze to zasieralo prirodu aj predtym, ale predtym bolo vsetkym jedno, ze sa otravila baza niekde pri trati v strede prirody, kde nikto nebol (alebo pri ceste, alebo kde ja viem este), ale ak si otravim zeleninu v zahrade, takt o mi asi... celý příspěvek > |  | Dracena - tvoriace sa suche flaky na listoch, 22.3.2010 diky za tip, najskor skusim vylucit to premokrenie a potom skusim tie odvary. len sa obavam, ze toto uz doma nevysvetlim :) |  | Dracena - tvoriace sa suche flaky na listoch, 22.3.2010 diky za tip, skusim odsledovat. adri |  | Skusenost s modrym Engo na upravu tvrdej vody, 10.3.2010 Dobry den,
docitala som sa na nete, ze ak mam tvrdu vodu, ze ju krasne zmakci modre engo. Mate s tym niekto skusenosti? Napriklad kavovnik vyzaduje kysle, nevapnite prostredie, co s polievanim tvrdou vodou je asi problem. s prisunom dazdovej... celý příspěvek > |  |
|  | Mozu konvalinky na kompost?, 18.5.2009 dakujem za odpoved, dala som ich tam, ved ich bola len taka vacsia kytica a kompostu zas nie je az tak malo. |  | Plodová zelenina, 11.5.2009 my mame taky hodne plisne a preto sa bojim pestovat kerickova /nikdy som ich popravde nepestovala a u nas frcia len tyckove/, lebo sa bojim, ze ako su mensie a hustejsie, tj sa tam, viac dari plesni. je to tak? Vy s tym mate skusenosti, co hovorite a... celý příspěvek > |  | Mozu konvalinky na kompost?, 11.5.2009 Nicim neziaduce konvalinky na zahrade a kedze su jedovate, neviem, ci mozu na kompost - rozlozi sa tam ten jed?
Diky za info |  | Piliny, 27.4.2009 Dakujem za info, dusik doplnim /planujem kultivovat na jesen, teraz uz je pozde/. dusik - to by pomohli slepicince, nie? ak tam nechcem rvat moc chemie... |  | Piliny, 27.4.2009 ked sme uz u pilin, ktore podla Tondu zkyseli podu a zase vieme, ze popol zozasaditi :) podu, myslite ti, ked dam do ilovitej zeme aj popol aj piliny, tak by som mala byt +/- na nule, nie? snazim sa zkyprit trosku moju zem na zahradke, je to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|