|
Příspěvky uživatele - 31.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s posbíranými slimáky?, 14.8.2010 Co je přirozený nepřítel španělského slimáka? Říkalo se, že ježek, někdo to tady zpochybnil nebo hlemýžď "budkař"? Na ochranu čeho se zaměřit? |  | Japonská azalka, 13.8.2010 azalky se stejně jako rhododendrony hnojí naposledy tak do konce června. teď už by před zimou nestačilo vyzrát to, co by narostlo. Já už bych nehnojila |  |
|  | Acer Negundo Flamengo, 13.8.2010 Stano, díky za odpověď, ae už jsme ho dnes ořezali, ze tří hlavních větví zůstaly dvě. Snad to přežije |  | Oleandr, 12.8.2010 Z oleandrů řežete řízky ze stonků nebo necháváte i řízek s květenstvím? Ty plnokvěté v dešti zlobí, mám je na nekryté terase, takže ještě žádný květ řádně nerozkvetl. alena |  | Nemocný rhododendron, 10.8.2010 konvalinko, hlásím, že jsem ronďáky trochu obrala, něco stříhla nějakým dithanem nebo co to bylo stříkla. ještě nemám ten Previcur. Vypadají lépe (jen jestli to není tím pro ronďáky ideálním počasím, hi, hi |  | Acer Negundo Flamengo, 10.8.2010 Jak a kdy stříhat tento javor? Mám ho asi šest let a naprosto jsem nad ním ztratila kontrolu. Je to obrovský několikametrový keř, mohu mu např říznout hlavní větve až u země? A kdy? |  |
 |
|
|
|