Příspěvky uživatele - 6.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazík, 19.5.2011
Docela zajímavej příspěvek s tím zadýmováním.Když je to podle vás tak jednoduchý postříkat boraxem tak proč to teda všem zmrzlo???Nebo to nikdo nezná??Ono to asi nemá moc velkej efekt.Já si myslím že ty staří vinaři věděli co dělej a my to těma... celý příspěvek >
Mrazík, 19.5.2011
Slyšel jem z vyprávění starých vinařů že dříve rozdělávali ve vinohradu ohně na ně házeli mokrý listí nebo něco, aby to hodně kouřilo a tím velkým dýmem ohřívali vinohrad v době jarních mrazíků.Prý se to někde ve světě ještě praktikuje.
Mrazík, 10.5.2011
Deset dní jsem nebyl na vinohradu, teď jsem se vrátil, u nás bylo -5 a celý vinohrad je spálený na uhel.Prostě katastrofa.Kupodivu, ale nějakým zázrakem přežili "dvě" odrůdy -Dora a Fenomen.Tak apoň malinká náplast...
Angrešt, 5.5.2011
Děkuji za odpověď, doufám že to vyjde.A ještě se chci zeptat za jak dlouho jim mám dát plodit, nějak se stříhá nebo vylamuje?Mam zkušenosti jenom s vinnou révou je to podobné?
Proč réva neobrůstá?, 5.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám kolem 50 hlav různých odrůd a stáří a potýkám se pravidelně se stejným problémem vymrzání oček.Jsem 450m.n.m.Záleží na zimě, letos byla tuhá míň sněhu tak to podle toho taky vypadá.Nedá se tomu asi nijak zabránit.Když vidim fotky od... celý příspěvek >
Angrešt, 5.5.2011
Dobrý den, chci se zeptat... asi před 20 lety jsem zasadil angrešt, který velice dobře plodil, časem jsme ho, ale přestali trhat a asi před pěti(možná více) lety přestal plodit.Keř je velký a mohutný a každý rok krásně zelený bez známek jakýchkoliv... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika