Příspěvky uživatele - 185.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je tato půdokryvná rostlina mrazuvzdorná?, 21.9.2015
Díky
Je tato půdokryvná rostlina mrazuvzdorná?, 21.9.2015 Obsahuje fotku
Objevila jsem moc pěknou půdokryvnou rostlinku, ráda bych věděla, jak se jmenuje a jestli je mrazuvzdorná. Díky Anna.
Je to vůbec povíjnice?, 27.9.2014 Obsahuje fotku
Každoročně obdivuji v Chorvatsku tuto povíjnici, která je v září v plném květu, ale bez semen. Podle místních prý se množí řízkováním. Je to vůbec povíjnice? Anna.
Znáte někdo tuto skalničku?, 13.5.2013 Obsahuje fotku
Nevíte někdo jak se jmenuje tato skalnička? Díky Anna.
Vzdálenost přísavníků při výsadbě, 2.5.2013
Dobrý den. Máte někdo zkušenost s výsadbou přísavníků? jaká je optimální vzdálenost rostlin od sebe. Díky za rady. Anna.
Skákající škůdce na pokojovkách, 28.4.2013
Díky za radu. Anna.
Pochvala pro zahradnictví Sieberz, s.r.o, 25.4.2013
Opakovaně se vracím k zahradnictví Sieberz. V loňském roce jsem si objednala voňavý klematis. Vsadila jsem jej a pozdní květnové mrazy mi ho zničily a klematis už neobrostl.  Nebyl z nejlevnějších, tak jsem torzo klematisu vyfotila a... celý příspěvek >
Škůdce na fikusu, 16.11.2011 Obsahuje fotku
Známá měla do nedávna krásný košatý fikus. Ještě před zahájením topné sezony začal chřadnout a opadávat. Poradíte mi někdo co mu schází? Díky Anna.
Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011
Že by to byl nějaký druh zimolezu?
Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011 Obsahuje fotku
Našla jsem na vycházce u cesty větvičky keře, není to náhodou Brslen? Díky. Anna.
Proč nekvete lichořeřišnice hlíznatá?, 25.7.2011
Máte někdo zkušenosti z pěstováním této lichořeřišnice? Mám ji ve velkém květináči s oporou, pěkně narostla, ale stále nekvete, Má jen několik poupátek, které nějak nechtějí vykvést..Díky za rady. Anna.
Proč mi žloutne Catarantus, barvínek růžový?, 11.7.2011 Obsahuje fotku
Mám několik rostlin Barvínku růžového. Z neznámých důvodů mi u nich žloutnou listy, dokonce i malých semenáčků. Nevíte někdo čím to může být? Díky.
Značení dřevin zapichovacími cedulkami, 15.6.2011
Prosím o radu. Čím označit rostliny v zahradě. Manžel mi postříkal Randapem malé kiwi a mnohé jiné..Hubil plevel Chtěla bych si ty své výpěstky pěkně označit a popsat, aby věděl, že to nemá hubit. Kde by se daly koupit nějaké např. dřevěné zápichy... celý příspěvek >
Je to plevel, nebo skalnička?, 5.6.2011 Obsahuje fotku
Mám na zahradě tuto kytičku, která bez problémů přezimuje a poměrně rychle se rozrůstá. Je to kytka, nebo plevel, znáte to někdo? Děkuji. Anna.
Znáte někdo tuto květinu?, 17.5.2011
Koupila jsem si v zahradnictví šalvěj divotvornou. Krásně kvete a voní. Nevíte někdo, jestli je mrazuvzdorná, nebo jak ji přezimovat?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika