Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnutí listů rybízu, malin, angreštu i měsíčních jahod, 24.5.2011
Používám Fytovit v postřiku na list, teď se chystám ošetřit takto révu, ostružinu a rajče.
Chemická ochrana rajčat, 24.5.2011
Předloni při napdení stonku pomohl právě Ridomil Gold MZ Pepite
Chemická ochrana rajčat, 24.5.2011
To je sice logické, ale už jste viděl že by Kuprikol zabral na plíseň která se již podepsala na stoncích nebo listech?
Je to kadeřavost?, 24.5.2011
Ještě umím udělat i to, že pokud jsou napadeny konce listů tak je nůžkami jen odstřihnu (ty napadené konce).
Je to kadeřavost?, 23.5.2011
Ano, je to kadeřavost. Otrhejte napadené listy a zlikvidujte je, pokud je napadení velké přihnojte stromek dusíkem pro rychlejší obnovu zeleného obrostu.
Zalamování okurek, 23.5.2011 Obsahuje fotku
Přidal jsem fotky pro názornost. Je to tak správně? Za třetím listem jsem plod i výhon uštípl.
Foliovník na rajčata, 22.5.2011
Já jsem již dva otvírače kupoval od firmy VOPA nářadí, lepší cenu jsem nenašel, zaplaceno převodem po internetu, do týdne bylo zboží doma, funguje perfektně. Co se týče stříšky nad rajčata, tak náklady na zhotovení oproti foliovníku jsou minimální!
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 22.5.2011
Já vodou ze sudů hlavně zalévám tak až sebou komáří larvy melou mezi paprikami a rajčaty, no a pokud prší tak larvy přetečou do věčných lovišť.
Poškození rajčete, 21.5.2011 Obsahuje fotku
Myslím si že to tím dvojitým stonkem nebylo. Možná nějaká bakterie nebo houba v půdě, se zdvojenými stonky se setkávám docela často. V jakém stavu byly kořeny?
Servis Mountfield, 20.5.2011
Dnes přišla SMSka že si mám el. motyčku vyzvednout, byl to vadný spínač, postup hodnotím nadále za 1.
Bílý povlak na listech račat, 19.5.2011
Pokud nebyla přísada otužená tak je to od slunce.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.5.2011
Tož já sem vloni a předloni vyklátil všechny odrůdy jabloní háklivé na strupovitost, padlí jsem měl většinou na Idaredech, a nasadil odolnější rezistenty. Výsledek je v tomto okamžiku takový že mám padlí už skoro na všech stromech. Včera jsem stříkal... celý příspěvek >
Vadnoucí meruňka, 18.5.2011
Mám meruňku ai šest let a již jsem z ní letos taky odřezal dvě haluze, a teď to vypadá na další (listy na ní začínají světlat). O tom že se neustále objevují větvičky napadené moniliozou ani nemluvě. Včera jsem ji stříkal proti strupovitosti bo plody... celý příspěvek >
Foliovník na rajčata, 17.5.2011
Já mám taky zahradu na opačném konci města, a proto to samočinéné bezobslužné otvírání. Celodenní odvětrání foliáku přináši i nevýhodu - za slunečného dne půda rychle vysychá.
Mravenci na broskvoni, 17.5.2011
Já udělám na kmínek pásek lepidlem Chemostop a je od nich pokoj. Jednou za čas lep obnovíte, samozřejmě že musíte natřít i opěrný kolík nebo cokoliv jiného po čem by ty bestie mohly lepidlo obejít. Dokáží to i po pohupujících se listech a větvích... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika