Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 25.6.2011
Za domácí považuji takové ty tmavé, ti hnědí a zerzaví jsou hispánci.
Okousané nové listy u papriky?, 25.6.2011
Pokud máte dost času tak mšici zlikvidujte ručně. Postřik je lepší nějaký tekutý a malou injekční stříkačkou s jehlou si naměříte potřebné množství. Stejně tak se dá využít inj. stříkačka na odměření prášku. Vyndáte píst, zaslepíte otvor a nasypete... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 25.6.2011
Ani já s ní do budoucna nepočítám. Její místo na pergole zaujme kiwi Hayward které jsem letos (opětovně po loňském neůspěchu) nově vysadil. Pannonii jsem sázel v době kdy jsem o současných zdrojích stolní révy neměl potuchy. Jsem zvědavý jaké budou... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 25.6.2011
Jen si dávejte pozor aby v květech nestála voda nebo nebyly mokré, voda pyl smyje. Já používám prťavý štěteček s černými chloupky na kterých je pyl vidět, a nebojte se toho, čím vícekrát z různých květů, tím lépe.
Melounoviště 2011, 25.6.2011 Obsahuje fotku
Přikládám pár dnešních fotek. Rostliny jedou o 106 a nasazují na plody, chystám se na postřik proti plísním (preventivně). Ve foliáku ten tmavý meloun už viditelně neroste (ten strakatý ho velikostně rychle dohání) a vypadá to že již jen zraje.
Co Vaše réva? (rok 2011), 25.6.2011 Obsahuje fotku
Dnes jsem zlikvidoval jeden keř čtyřleté Pannonie, byla na drátěnce a na jaře přemrzla takže neměla ještě žádný květ. Přestože již byla 2x stříkána tak napadení bylo hodně velké, další důvod byl aby se nemoc nepřenesla na sousedící AT-6-3-SK kterou... celý příspěvek >
Slimáci, 25.6.2011
Nejen že je jich méně, dokonce nejsou skoro žádní, a navíc španělské plzáky vystřídala domácí squadra. v poměru 1:1.
Okousané nové listy u papriky?, 25.6.2011
Mšice.
Melounoviště 2011, 25.6.2011
Zkuste opylovat ještě i ručně, štětečkem naberte pyl samečka a naneste na samičí květ nebo samečka přímo utrhněte a otřete o samičku.
Co je révě?, 25.6.2011
Zdravím, to co jste viděl je pod Pálavou vcelku běžná záležitost, čím to ošetřují nevím. Já jsem použil prostředek Agrofit kombi který se skládá ze dvou lahviček, v jedné je Starane 250 EG a ve druhé Lontrel 300.
Lilek ve skleníku, 23.6.2011 Obsahuje fotku
Ještě k lilku, včera jsem ohlížel i lilek venku a musím konstatovat že tato výtečná zelenina na sebe stahuje snad všechny možné breberky a choroby.
A je po úrodě, 23.6.2011
Kolikrát se mi líbí když slyším že rakušáci koupí raději jablka s červem protože u takových ví že nebyla stříkána. Jenže i já vím že postřik savý-žravý je jedna věc a postřik proti chorobám druhá, guten appetit!
Co je révě?, 23.6.2011
Zapl jsem na klávesnici azbuku a jal se hledat na ruských stránkách. Našel jsem něco podobného s komentářem "Typický obraz vlivu herbicidů na révu". Teď si nejsu jistý zda jsem Arkadii (Čevená chrupka ji prorůstá) stříkl zbytkem postřiku... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 23.6.2011
Pokud melounů nemáte hodně tak je dobré si po odkvětu nějakým způsobem plod označit datumem, já to řeším vyfocením.
Co je révě?, 23.6.2011
Hezký podvečer Wimpi, na tomto obrázku vypadá nákaza úplně stejně jako ta moje. Co se týče těch pokroucených listů tak je to již i na úplně mladých kouscích. Žádných housenek ani pavučin jsem si nevšiml, jen po listech skáčou úplně prťaví koníci.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika