|
Aká je to odroda?, 26.7.2010 Připojte i fotku stromu i podle tvaru koruny se da upřesnit odruda |
 |
Spalene listy, 15.7.2010 Každa druha mi uschla.Doporučuji postupně uvykat na slunce.Je to pro mě poučení pro příště. |
 |
|
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 11.7.2010 Tak jsem byl kouknout na ty stromky.Po ostříhaní pěkně rostou, maji prírustky 40 cm.Dva mladší stromky neudržely plody.V současne době není rozdil mezi nimi.To mě překvapilo.Ten co nebyl napaden kadeřavostí je nejvíc napaden mšicemi, je vidět, že ho... celý příspěvek > |
 |
Řízkování rybízu bylinnými řízky, 9.7.2010 Co je kladívkový a klíčovy řízek.Nikdy jsem o tom ani nečetl. |
 |
Co jí schazi?, 6.7.2010 Asi máte příznaky jenom na listech.Na jiných vlaknech se tu diskutovalo o šarce a o její škodlivosti.Já osobně se začínam přiklánět k nazoru, že pokud stromy dávají urodu není třeba kacet.Nebojím se ani vysadby pravych švestek, ale od oveřenych klonu... celý příspěvek > |
 |
Co jí schazi?, 6.7.2010 Já bych to viděl jako silné napadení šarkou.Pro zajímavost napište jestli vám švestka plodí. |
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 24.5.2010 Oprava předešleho přízpěvku stříkano kuprikolem250 |
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 24.5.2010 Opavsko.stříkano jednou championem red haven v době květu lísky.Kadeřavost minimalně.Plodu dost, nevymrzlo nic |
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 7.5.2010 Stříhal jsem dnes známému broskvoně 4 stromky.Nestřikal ničím proti kadeřavosti 3 stromky byly výrazně poškozeny až téměř zničeny kadeřavostí ale jeden uplně bez příznaku.Má i jiný habitus korunky roste metlovitě nahoru ma i jiný tvar květu-... celý příspěvek > |
 |