Příspěvky uživatele - 239.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vydláždění jezírka, 4.1.2012
Zdravím Jardu.No nevím jestli jsou to ty samé žáby, nebo nějaký čundráci kočovný.Fakt je že že hned vedle tohoto nového jezírka je jedno staré.Do toho mi teče přepad ze studny.Je tam tak 8 let a žáby tam jsou víceméně pořád.Ze studny ale teče velmi... celý příspěvek >
Vydláždění jezírka, 29.12.2011
Jezírko je taková šišatá elipsa 5x7m.Je pravda že jsem lajdák a do betonu jsem nedával ani železo a ani žádné přísady.Párkrát jsem ho vypláchl vapkou a napustil.Voda je průtočná a i bez filtrace čistá.Od září tam mám 40 karásků a ještě to žádný... celý příspěvek >
Vydláždění jezírka, 29.12.2011 Obsahuje fotku
Trochu to popíšu pro podobné šílence jako jsem já aby věděli do čeho jdou.Nejdřív jsem nechal vyhrábnout základní  díru.Pak už jsem jen kopal a kopal.Víkendy a po práci.Asi tři měsíce.Kdo má zem jako u nás (jíl s břidlicí)ten... celý příspěvek >
Vydláždění jezírka, 25.11.2011 Obsahuje fotku
tak tady je skoro hotová práce po půlroční dřině
Vydláždění jezírka, 6.6.2011
Díky za postřeh s tou geotextilií, to bude lepší.Ještě jeden dotaz..Je potřeba použít do betonu nějakou přísadu..třeba flexibilní nebo tak něco? Díky za rady
Vydláždění jezírka, 3.6.2011
Já to tak myslel, vydláždit celé.Nejdřív bych vydláždil dno z velkých placáků a pak postupně stěny až nahoru.Tu druhou silnou folii jsem myslel jako sichr abych neprorazil tu spodní při dláždění.Některé šutráky mají kolem 80 kg a jednomu se s tím... celý příspěvek >
Vydláždění jezírka, 2.6.2011
Mám takový nápad.Chci vytvořit jezírko cca 4x5m a asi 1,20 hluboké.Nejdříve vytvaruji stěny jezírka a asi to vysypu vrstvou písku.Pak natáhnu geotextilii a na ní folii.Na tuto folii chci položit ještě jednu vrstvu silné folie-ta je z různých kusů.Na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika