|
Příspěvky uživatele - 213.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hibernal a Solaris - choroby, 12.8.2011 Změny se tam už objevily. Pár listů z keře zežloutlo a něco začíná usychat. Jinak zatím v celku vše zelené. Byla to dávka 3ml na 10l. Je to přesně týden. Jde mi o to, jestli je možné následky zmírnit zvýšením dávky listového hnojiva? Jaké to bude mít... celý příspěvek > |  | Hibernal a Solaris - choroby, 11.8.2011 Zjistil jsem to až nyní, týden po postřiku. jaká je pravděpodobnost, že keře přiští rok přežijí? Vinice je stará asi 5 let. Aplikoval jsem to hlavně na hrozny. Pokud otrhám listy a část větví bude hlava normálně rašit? Díky moc za odpověď a prosím... celý příspěvek > |  |
|  | Hibernal a Solaris - choroby, 11.8.2011 Dobrý den, mám velký probém. Omylem jsem stříknul část vinice přípravkem Lontrel (selektivní herbicid) místo Topasem na (padlí). Je to ve stejné zelené lahvičke, došlo k omylu. Jaké by to mohlo mít následky? Předem moc díky za jakoukoli reakci. |  | Houby v trávníku, 2.6.2011  Už druhým rokem mám v novém trávníku na zahradě spoustu drobných hub (viz. obrázek). Vypadá to jako špička trávní, ale nelíbí se mi hnědé lupeny. Nepozná je někdo? A hlavně jak se jich mám zbavit (herbicid nepomáhá)? |  | Padlí na růžích, 2.6.2011 Dobrý den, letos mám velký problém s padlím na růžích, nemůžu se ho zbavit. Nejvíce napadený keřík jsem už úplně ostříhala, stříkala jsem v týdeních intervalech Talent, pak Baycor - nic nepomáhá. Na webu jsem našla, že padlí bývá ve vlhku, a až... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|