|
Příspěvky uživatele - 231.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Otočení sekačky, 27.9.2011 Dobrý den.
Při přepravě došlo k asi 20ti-minutovému převrácení sekačky (motor BaS),takže všude vytékal olej Stačí ji jen otřít a doplnit olej a klidně sekat, nebo je třeba udělat něco víc (jako něco rozdělat, vyčistit a pod.)?Děkuji za radu. |  | Odumření části jabloně, 15.6.2011 Dobrý den.
Z nějakého důvodu mi odumírají 2/3 jedné jabloně.
Chci se zeptat jestli mám tuto odumřelou část odříznout, aby nějak nevysilovala zdravou větev, nebo nechat až po sklizni? |  |
|  | Oprava závitu pro svíčku, 1.6.2011 Dobrý den.
Můžete mi prosím poradit jak opravit zničený závit pro svíčku v hlavě válce sekačky? Dělají se nějaké vložky, kde není potřeba nějakých speciálních sad nářadí, ale stačí třeba soustružnické práce?
Děkuji. |  | Sekačka Oleo Mac, 30.5.2011 No teď po vyčištění svíčky, výměně oleje a pro jistotu i výměna benzínu, to sice vypadá s výkonem lépe, ale zase dost kouří (bílý kouř) a jako by bylo slyšet malé výbuchy v motoru. Nechtěl jsem to nechat běžet dlouho, takže to jelo asi 2x po třech... celý příspěvek > |  | Sekačka Oleo Mac, 30.5.2011 Dobrý den.
Zajímá mne zda-li je velký problém když na sekačce (Oleo mac, motor Briggs Stratton 550) jsou na tom hliníkovým držáku nože ustřiženy dva malé výstupky na kterých sedí nůž. Zdá se, že nůž i přesto držel ve stejném místě (podle čistého... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|