Příspěvky uživatele - 231.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Otočení sekačky, 27.9.2011
Dobrý den. Při přepravě došlo k asi 20ti-minutovému převrácení sekačky (motor BaS),takže všude vytékal olej Stačí ji jen otřít a doplnit olej a klidně sekat, nebo je třeba udělat něco víc (jako něco rozdělat, vyčistit a pod.)?Děkuji za radu.
Odumření části jabloně, 15.6.2011
Dobrý den. Z nějakého důvodu mi odumírají 2/3 jedné jabloně. Chci se zeptat jestli mám tuto odumřelou část odříznout, aby nějak nevysilovala zdravou větev, nebo nechat až po sklizni?
Oprava závitu pro svíčku, 1.6.2011
Dobrý den. Můžete mi prosím poradit jak opravit zničený závit pro svíčku v hlavě válce sekačky? Dělají se nějaké vložky, kde není potřeba nějakých speciálních sad nářadí, ale stačí třeba soustružnické práce? Děkuji.
Sekačka Oleo Mac, 30.5.2011
No teď po vyčištění svíčky, výměně oleje a pro jistotu i výměna benzínu, to sice vypadá s výkonem lépe, ale zase dost kouří (bílý kouř) a jako by bylo slyšet malé výbuchy v motoru. Nechtěl jsem to nechat běžet dlouho, takže to jelo asi 2x po třech... celý příspěvek >
Sekačka Oleo Mac, 30.5.2011
Dobrý den. Zajímá mne zda-li je velký problém když na sekačce (Oleo mac, motor Briggs Stratton 550) jsou na tom hliníkovým držáku nože ustřiženy dva malé výstupky na kterých sedí nůž. Zdá se, že nůž i přesto držel ve stejném místě (podle čistého... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika