|
magi bylinka, 2.7.2008  od minulého roku pěstuji tzv.magi rostlinu..uzasne rychle narostla a dokonce ma založeno na mnoho květů... máate také nejake zkusenosti??? |
 |
květina na úpal, 2.7.2008  vřele všem doporučuji tuto květinu... je velmi nenáročná a snese úpal... a květy jsou jako dýmka:-)) |
 |
|
 |
jaký druh máty, 2.7.2008  dobrý večer, dostal jsem nějaký druh máty a vůbec nevím o jaký drih se jedná... je nízka a vypadá jako mech... neví někdo, Díky |
 |
Vadnutí okurek ve skleníku, 25.6.2008 jmenuje se to jednoduse..vadnuti okurek..a zpusobuji to fungy v zemi |
 |
Množení araucarie, 24.6.2008 mnozi se vrch.rizky... ovsem dana seriznuta rostlina vam nikdy neobroste,...tudiz je tento zpuusob mnozeni znacne nevyhodny... jinak hl.se množí semeny... |
 |
Vadnutí okurek ve skleníku, 24.6.2008 PREVICUR... to je jedina zachrana... ale co nejdrive! Je to velika zkaza okurek... vse postupuje velice rychle..takze neotalejte |
 |
feferonky, 24.6.2008 musi to byt nocni skudce..slimaci nebo skvori..zkuste pozorovat... |
 |
Pěstování okry (ibišku jedlého), 24.6.2008 Dobrý den, predloni jsem vyzkousel okru... mel sem ji ve foliaku..dlouhou dobu takrka nerostla az v srpnu se probrala... narostla do vysky 170 cm... venku bych ji zas tak nepestoval... je dost teplomilna... vice nez rajcata... takze pestovani bude... celý příspěvek > |
 |
jakou odrudu..a zda reva u me pujde, 24.6.2008 Dobry den, chci se prosim zeptat..poroste mi reva na svahu na jih..podloží je zde břidlice, nadmorska vyska 330 m n m, suchovzdorná plodná odruda.Je nejaka takova? Berounsko... díky moc |
 |
Katalpa - který druh?, 24.6.2008 pokud je tam misto kde je naroubovana cast..tak se nejspise bude jednat o cv NANA.. |
 |
|
 |
Durman, 22.6.2008 je take narocny na vapnik..takze zalevejte klidne tvrdou vodou.. |
 |
Lilek - vaše zkušenosti?, 18.6.2008 muzete online pres internet..nebo v Praze na I.P.Pavlova maji jednu F1 odrudu... kupujte spise protahle odrudy... prave, ze Cesky rany je kulaty a navic ma i tak male plody... |
 |
Proč nemá lačkovka lačky, 17.6.2008 no rosit... nejen to, ale chce aspon mit pod sebou sterk ci oblazky s vodou... |
 |
Proč nemá lačkovka lačky, 17.6.2008 a hlavne vlhky vzduch, jinak na lacky zapomente... |
 |
Choroba rajčete, 16.6.2008 zkusil bych přihnojit stopovými prvky... |
 |