|
Příspěvky uživatele - 160.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rezavé thuje zerav smaragd, 5.6.2012 No, nevím, nevím, ale na to nemusí být člověk odborník, aby nezjistil i podle fotky, že thuje byly něčím postříkány. Pod zezavými thujemi je i rezavý-mrtvý trávník, tak bych to tipla na postřik... Je to fotografie ze strany souseda, nebo z Vaší... celý příspěvek > |  | Gril Weber, 5.6.2012 Vážený pane, já skutečně nikomu neberu jeho názor, ani nikomu svůj nevnucuji. Jistě máte pravdu v tom, že grilování na uhlí je takové "stylovější", tan obřad kolem toho je příjemný. Ale nesouhlasím s tím, že plynový gril je plynová trouba přenesená... celý příspěvek > |  |
|  | Gril Weber, 30.5.2012 Tak s výše uvedeným příspěvkem nemůžu nic jiného, než souhlasit... Také jsme se rozhodovali, jestli uhlí nebo plyn... Koupili jsme plyn (Weber Q 320) a nemůžeme si jej vynachválit. Je to rychlé, velice snadno udržovatelné, gril je i esteticky krásný,... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy červeného javoru, 22.5.2012 Tak teď už tomu rozumím... děkuji za vysvětlení. Tak že prodavačka měla pravdu, to mě těší:-) |  | Rodendron impeditum, 16.5.2012 Pokud je odkvetlý, tak letos už nepokvete, alespoň si to myslím, nejsem odborník, ale ještě jsem neviděla rododendron nebo azalku, která by kvetla v roce víc jak jednou... Alespoň to bude v příštím roce pro Vás překvapení..:-) |  | Levandule, 4.5.2012 Dobrý večer, chtěla bych si zasadit půdokryvnou levanduli. Jaký existuje nejnižší druh? |  | Vkládám fotku stromecku - rada?, 29.3.2012 Velmi málo zalévat, má ráda sucho. Pokud se zalévá níce, začínají opadávat lístky a může uhnít celá rostlinka. A také může na sluníčko... |  | Oleandr po zimě, 16.3.2012 Dobrý den,
chtěla bych také dát oleandry ven, jeden je úplně seschlý, ale živý..navíc nutně potřebuje přesadit do většího květináče. Mám ho první přesadit a pak dát do polostínu ven, nebo naopak- dát ho ven a přesazení odložit třeba až za 3... celý příspěvek > |  | Lazura na mokré dřevo?, 28.7.2011 Skutešně nemáte nikdo zkušenosti s nátěrem na čerstvé dřevo? |  | Plastové ohraničení záhonu, 7.6.2011 Také bych chěla ohraničit záhony s kytkama, hlavně kvůli prorůstání trávy, ale plast bych asi nechtěla, vypadá to moc uměle...
Nejvíc by se mi asi líbily někaké kamenné kostky, placáky nebo něco podobného, aby to pěkně vypadalo, ale ani nevím, kde... celý příspěvek > |  |
|  | Hromada hlíny s drny - lze použít na skalku?, 7.6.2011 Děkuji za podporu, snad se mi zadaří:-) |  | Hromada hlíny s drny - lze použít na skalku?, 7.6.2011 Také děkuji za odpověď, ale já kompost asi neupotřebím- buduju jen okrasnou zahrádku, jedlé plodiny ne. Ale i tak děkuji za radu. |  | Hromada hlíny s drny - lze použít na skalku?, 7.6.2011 Děkuji moc za vyčerpávající odpověď. Potěšil jste mě:-) |  | Zamkova dlazba, podlaha (penetrace), 2.6.2011 Dobrý den,
také by mě to zajímalo..Včera jsme si vykolíkovali místo na krytou pergolu a začínáme kopat... Plánujeme zámkovou dlažbu, zatím ji nemáme koupenou. Je s tím problém? Myslím se špiněním a čištěním. Dokážu si představit, že pokud na... celý příspěvek > |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 31.5.2011 Podle mých zkušeností to moc dlouho nevydrží (bez filtrace). Hodně záleží na teplotě vzduchu, také na tom, kolik lidí a jak často se koupe. Také se voda může rychle zakalit (dá se říct že přez noc), např. po dešti.
Savo (nebo jiná desinfekce) a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|