Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozor na nákup motorové pily, 22.9.2009
Dle mého, motor je celokovový, tedy i s tzv. víčkem aby se dalo nějak dostat na kliku a z tohoto kusu železa trčí na obě strany konce klikové hřídele. Pro spojku na jedné straně a setrvačník na straně druhé. Tento kus železa - motor je vsazen do... celý příspěvek >
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 17.9.2009
Pro mne je dávkování oleje stříkačkou nejrychleší a "nejčistčí". Používám deckovou. U odměrek zůstává část oleje na stěnách, musí se vyplachovat, už jen pro čištění a uložení. Stříkačkou nasaju a vytlačím do benzínu. Píst setře ze stěn olej... celý příspěvek >
Rozdiel Stihl - Sthil, 11.8.2009
Přirovnal bych to k hodinkám a holinkám. Obojí se natahuje.
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 11.8.2009
Nemáte náhodou na stroj či motor pětiletou záruku?
Tecumseh Vantage 35, 6.8.2009
Tak mezi madlem a motorem Tecumseh na sekačkách je vzdálenost + - stejná a jestli celý bowden bude o trošku více prověšený se dá řešit přichycením. I tak určitě prochází aspoň jedním okem.To přichycení je dobrá a praktická věc i z... celý příspěvek >
Tecumseh Vantage 35, 6.8.2009
Vy máte určitě z boku na madle černou ovládací páčku se želvou a zajícem a místo sytiče balonek pro studený start. Věděl jsem i číslo dílu jenže jak naschvál ho ne a ne najít. Tedy vy píšete o lanku. Já bych řekl, že vám nebo rodičům praskla struna.... celý příspěvek >
Mini balíkovač, 4.8.2009
Cenu jsem sem psal už loni. Nevycucal jsem si jí z prstu, ale opsal z tehdy aktuální nabídky. Cena je samozřejmě bez pohonného agregátu. Může jím být jak jednoosý tak dvouosý malotraktor. Dnes může být cena jiná, ale to je otázka. Rozhodně ne... celý příspěvek >
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 30.7.2009
Omlouvám se panu 56.174. Měl jsem raděj něco dělat než cokoli psát.
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 30.7.2009
A viděl jste tuto sekačku někdy? Nedovedu si představit, jak by vámi naznačované potíže u této sestavy vzniky. Nepopírám, že by se setrvačník nemohl pohnout, ale určitě se to nestalo nárazem žacího disku do "něčeho". Takže doporučuju... celý příspěvek >
Briggs dymí, 30.7.2009
Je třeba číst než se vyřkne soud o umístění motoru, nicméně tento motor má na levé straně výfuk a na pravé karburátor a platí to pro něj doslova. Jediná bezproblémová poloha je hlavou nahoru.
Briggs dymí, 30.7.2009
Nevím jak u vás, ale v papírech od motorů B&S je jasně psáno, že motor je plněn olejem pro letní provoz. Stejně tak motory Tcumseh. Ponecháním starého oleje v motoru po dobu odstávky se nemohlo nic "pokazit". Podle barvy kouře se... celý příspěvek >
Zkušenosti s motorem Briggs 5,5 HP, 21.7.2009
Když se budete koukat po levných ND co takhle omrknout cenu nového motoru? Nebude to lepší? Skládat staré-použité dobré díly je stále polostarý motor a kdykoli odejde něco jiného. Kdyby ten motor měl kliku aspoň v ložiskách, ale takhle?Právě u té... celý příspěvek >
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 17.7.2009
Taky bych to viděl jako komplikování si situace. Jakákoli manipulace s olejovým fltrem, než jeho výměna, je spíše na škodu než ku prospěchu. Vzhledem k datumu a tušení, že jde o sezoní stroj, bych výměnu filtru nechal na konec či začátek sezony.... celý příspěvek >
Rotační sekačka, 26.6.2009
Koupil jste si pro vás - vaše podmínky nevhodný stroj. To mi z těch vašich popisů prostě vyšlo. Kdyby jste koupil třeba stroj na který se dají dokoupil "svahová kola" nebyly by problémy s ujížděním při jízdě po vrstevnici, zlepšil by se... celý příspěvek >
Výměna motoru, 24.6.2009
A vida, foto!! Co ten dekompresní ventil, není vadný?Nepropouští neboli uzavírá zcela? 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika