Příspěvky uživatele - 119.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí chmelové, 31.5.2011
No já právě měla jednu hlavu vinné révy, ještě po předchozích majitelích pozemku, ale nepřežila letošní zimu. Nevím proč, na jaře už chuděra neobrazila. Volila jsem znovu mezi révou a chmelem. Jelikož mi jde ale o zastínění pergoly, potřebuji poměrně... celý příspěvek >
Padlí chmelové, 31.5.2011
Dobrý den, nemá prosím někdo z vás zkušenosti s ošetřováním chmele otáčivého proti padlí? Nejsem zemědělec, jen jsem si koupila 2 rostlinky na popnutí pergoly a na jedné z nich se na listech objevily bílé skvrny - takže to vypadá na padlí. Našla jsem... celý příspěvek >
Popínavky, 25.4.2008
Dobrý den, prosím poraďte, co se týče popínavek jsem trochu laik. Koupila jsem si Lichořeřišnici, Hrachor, Povíjnici - vše semínka v sáčku. Na zadní straně píší, vyset přímo na stanoviště IV-V. Jde mi o to, že mám strach, pokud rostlinku vyseji teď... celý příspěvek >
Ovoce, zelenina na jižní lodžii, 24.4.2008
Dobrý den, nedávno jsem si koupila časopis Flóra na zahradě a tem se této problematice věnovali. Tak Vám něco přepíšu. Základem je zvolit správný substrát (komerční), je běžně k dostání. V zahradnictví určitě rádi poradí. Paprika roční... celý příspěvek >
Oblázková "dlažba", 10.4.2008
Dobrý den, potřebuji poradit. Rozhodli jsme se, že bysme pod pergolu vytvořili něco jako oblázkovou dlažbu. Mělo by jít o větší oblázky, které by se rovnější stranou vkládaly do nějakého podkladu. A o to jde, nevíme z čeho by ten podklad měl být.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika