Příspěvky uživatele - 207.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Queen Elizabeth, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Neumím vložit obrázek...:(,disk.příspěvěk jsem si už 2x smazala.Mám si to zobrazit.Jak?
Rouge cardinal, 17.6.2009
Myslíte clematis Rouge Cardinal? No za 500 tedy opravdu, jaksi... kupuji si plaménky v zahradnictví kolem 160-220Kč.No a tento mi už taky poprvé odkvetl a nyní se chystá na druhou várku, je to letos jakési divné, jinak kvete opravdu a... celý příspěvek >
Svinuté listy rajčat, 17.6.2009
Mám totéž, vrcholky zdeformované, listy bez viditelných škůdců svinuté, jako by popálené, dolnější listy i květní stvoly bpn.A mám pocitže se to šíří dál. A to mám letos černá KUMATA!!! Postříkáno sklalicí zároveň s vinohradem bez efektu, teď ještě... celý příspěvek >
Obří masitá rajčata, 17.6.2009
San Marzano se sůpíš dobře suší, nemajímoc semínek, taky banánové červené, ty jsme loni loupali a jen tak natlačili do sklenic a lehce povařit - pevná, chutná rajčata i na salát!!,ale hlavně pod něco, ani to nemusí být maso. Já si nechávám posílat... celý příspěvek >
Bude to k jídlu?, 14.6.2009
Když maso "zraje" v láku, probíhají v něm enzymatické, kadaverovní rozklady, při nichž se vyvíjí plyny.Co jiného vyneslo těla z Airbusu na hladinu?Já vím, fuj,profesionální deformace, ale je to tak, jenomže bez přístupu vzduchu a vlivu... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 14.6.2009
Nádhera, šikovní hoši, je to i ozdoba zahrady, doufám,že Vás manželka náležitě chválí.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 14.6.2009
Charli, to je fakt Vaše, nebo jste to někde vobšlehnul? Nemá to chybu, senzační,cítím to i vonět až sem. Ukážu to manželovi, patrně Vás bude proklínat, ale vydržte to :),já to chci takyyyyyyyyy
Queen Elizabeth, 14.6.2009
Queen Elisabeth mám 3 kopce, miluju ji ze všech nejvíc, je velmi vzrůstná, je to vlastně parková růže, kvete celý rok, i když čím dál výš, na podzim na ni sotva dosáhnu, množství květů i 100 na jedné rostlině.Stříhám ale na 3=5 oček, což je asi málo,... celý příspěvek >
Papriky mají zkroucené listy, 13.6.2009
Přesně totéž, myslela jsem, že je jim jenom zima, ale teď jsem totéž našla i na rajčatech, zkroucené,svinové horní lístky.Stříkali jsme víno skalicí, tomu není nic.Tak si právě jdu pro Pirimor. Také nakvétající kopretiny vypadají, že mají málo vody -... celý příspěvek >
Jabloně v zeleninové zahrádce?, 10.5.2009
Máme zahrádku asi 4a, polovina okrasná s bazénem/mini/ a druhou polovinu zelenina.Jsou tu dvě meruňky mimo zeleninu, stíní jen hostám. Zahrady od sebe odděluje řádek vinohradu, který už je zralý k likvidací, navíc vosy sklízejí za nás. Takže mám... celý příspěvek >
Kumato, 19.4.2009
Kumato rajčata mají být "černá",původně vyvinutá kříženímzruských černých a rajčat z Galapág Novozélandskou firmou a název Kumato mají patentovaný.Napřed jsem si je koupila, no černá nebyla, dejme tomu hodně tmavě hnědá, na řezu ale také, ne jak u... celý příspěvek >
Kanadské žížaly - nebo spíše kalifornské, 2.7.2007
Já trochu mimo téma,i když si žížaly plánuju taky "vysadit".Moc se mi líbilo,jak píše jeden z pánů v diskusi:Aspoň by se ty naše naučily dělat
Maxi Monstera - zmlazení, 23.3.2007
Když už je nalomená,takji odřízěte úplně,rozdělte a kousky asi 20 cm a zapíchejtě do vlhkého písku,případně přímo do substrátu.Problém je s velkými listy=velká odparná plocha.Asi přetažeá igelitový sáček by pro začátek stačil.
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika