|
Moření cibulí mečíků, 21.8.2011 Ptáte se co to může být? Jsou to pacibulky těch mečíků ty oberte a nebo si je můžete zasadit a čekat až Vám vyrostou hlízky větší, ale to Vám neradím je to zdlouhavé.Jen bych se chtěla zeptat to už je vyndal ze země už teď?Mečíky se vyndávají ze země... celý příspěvek > |
 |
Slábnutí molice, 20.8.2011  Jestli máte tady tu tak má ráda když je celé léto venku na podzim ji ostříhám a nechám v prádelně kde je asi5°c na jaře jde zase ven v bytě ji nemám nedařilo se jí. |
 |
|
 |
Holandský kosatec, 20.8.2011 Tyto kosatce jsem taky měla, ale bohužel jsem taky nevěděla zda je mám na zimu vyndat a zmrzly, takže na zimu vyndat a na jaře zasadit zase třeba i na jiné místo. |
 |
Co to je?, 20.8.2011 Já si myslím, že je to nějaký druh Túje nebo cypřišku, který je tvarovaný (stříhaný). |
 |
Japonská vrba - černé tečky na listech, 19.8.2011 Ostříhejte ji a postříkejte Dithanne je to nějaká houbová choroba postřik opakujte za14dní. |
 |
Prosím, pomůžete mi s identifikací?, 19.8.2011 Český název Zlatý déšť, aspoň u nás se mu tak říká.Kvete na jaře a je celý žlutý bez listí a jak odkvete tak mu začnou růst lístky, dobře se tvaruje ale hned po odkvětu a roste poměrně rychle vytváří odkopky, které si můžete zase zasadit.M |
 |
Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011  Děkujeme za správný název.Ano pěstuji ho už dlouho přezimuje jako muškát na podzim sestřihnu, ale je pěknější když si ho nařízkujete.Tady je ten přezimovaný jsou tam dva. |
 |
Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011  Já ji mám taky nevím zda na ni svítilo sluníčko když jste fotila,,ale já ji mám zelenou a zespodu listů je do fialova.Dostala jsem ji pod názvem Vanila, ale když jsem ji pod tímto názvem hledala tak jsem ji nenašla. |
 |
Petunie, 17.8.2011 Ano ostříhejte je oberte všechno suché pohnojte a znovu nasadí na květ.Já už to udělala a začínají nasazovat na květy.M. |
 |
Neznámá rostlina - snad sukulent?, 17.8.2011 Není zač, ještě bych dodala, že chce hodně sluníčka. |
 |
|
 |
Neznámá rostlina - snad sukulent?, 16.8.2011 Je to letnička s českým názvem šrucha. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 14.8.2011  Zdravím, tak já se pochlubím balkonovýma kytičkami, přidejte se. |
 |
Fuksie, 14.8.2011 Napadla Vám je molice, postříkejte Mospilanem. |
 |
Ibišek bahenní, 11.8.2011 Na první fotografii bych řekla že je to Skočec Ricinus ibišek to určitě není.Na té druhé nevím ale listy jsou jiné ty červené květy patří k tomu keříku?Možná přijde p.Josef ten bude určitě vědět. |
 |
Jak se zbavit přísavníku na fasádě, 11.8.2011 Udělejte jak píšete, ty klácíky odstraňte a ty přísavky tam zůstanou, ale snažte se co nejvíce toho dát pryč, ať se barva neodlupuje. |
 |