Příspěvky uživatele - 163.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Maso naložené podle receptu musí být skoro vždy dobré. Použité suché dřevo bez kúry mix jako olše, bříza, buk, švestka také nemá chybu. Jiné složení dřeva také musí být dobré.  Kvalitu uzeného hodně ovlivní udírna a čím jednoduší, tím lepší. Co... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 27.5.2011
Ahoj Pavle. V čem udíš prostě není udírna, ale monštrum na výrobu dehtu. Proto je rada jednoduchá, prodej to do šrotu a za získané peníze si kup u řezníka hotové uzené. Miloš
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika