|
Příspěvky uživatele - 71.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Weibang WB 506 SB, 21.6.2012 Díky, i já už to mám na chalupě. První dojem-plný koš opravdu sekačku převažuje, ale žádný problém. Start výborný, mulč taky, pojezd ažaž. Zkrátka první dojem na jedničku. TK |  | Jaký křovinořez?, 7.6.2012 Přidávám se, mám BC 2236 a absolutní spokojenost. Před tím jsem měl 12let HQ-225 a taky bez problémů. |  |
|  | Weibang WB 506 SB, 5.6.2012 Jaké máte zkušenosti s koupí z netu? Např Namir prodává tento typ za 9 301,-Kč a V-Garden jako výhradní dovozce za 9 970,-Kč. Prodejci uvedení jako autorizovaní na webu V-Garden samozřejmě prodávají za doporučené ceny. Pak se v tom vyznej. |  | Weibang WB 506 SB, 4.6.2012 Dobrý den. Jak jste spokojený s WB 506 SKL? Už jsem se rozdl, že si ji také koupím. Koupil jste ji přes net, nebo na prodejně? Děkuji za odpověď. TK |  | Weibang WB 506 SB, 29.5.2012 Zase vím, že když se zvedá předek je koš plný. Ale vážně, nevidín to jako velký problém. Příští týden si udělám čas a musím si ty sekačky fyzicky ohmatat. Problém asi bude v tom, že tyto sekačky asi moc přítomné na prodejnách nebudou, všechno se... celý příspěvek > |  | Weibang WB 506 SB, 29.5.2012 Děkuji za reakce. I já jsem už rozhodnut pro Weibang, akorát řeším buď 506 nebo 536. Píšete 11000,-Kč, ale to máte 506 né? Kde bych Weibanga viděl fyzicky v Ostravě, Opavě, Krnově nebo Hynčicích? Děkuji za odpověď. V recenzi píšou, že startování... celý příspěvek > |  | Weibang WB 506 SB, 28.5.2012 Zdravím. Je to zajímavé, že z 10mil lidí pouze dva shánějí sekačku. Vlastně neshánějí, to jsme dělali před 89rokem. Dnes kupujeme, vybíráme. I já jsem dospěl k Weibangu, akorát váhám mezi 506 nebo 536. Naví je tu Kolner motor versus BaS. Tak nevím.... celý příspěvek > |  | Weibang WB 506 SB, 28.5.2012 To jste si odpověděl rychle. Já už 14 váhám mezi Weibangem, Stigou a AL-KO. Mám TDL 484, která půjde na jinou zahradu. Byl jsem s ní velmi spokojen-10 let bez problémů, pouze nový nůž, ale chtěl bych silnější motor. Bohužel vyšší výkon=vyšší... celý příspěvek > |  | Náhradní díly fa Kasumex, 26.5.2011 Máte někdo zkušenost s ND pro pily od této firmy? HQ se od ní distancuje, že neví odkud díly bere, ale potřebuji novou skříň na CS2150(prasklina u olejové nádrže). U nich za cca 1000,- v autorizáku za cca 2000-2500,-Kč. Ať nezakládám nové vlákno-dá... celý příspěvek > |  | Křovinořez HQ 235R x Jonsered BC2236, 16.5.2011 Měl jsem 13 let HQ225, bez problémový stroj. Loni jsem koupil BC 2236, protože plocha pozemků se rozrostla a jsem velmi spokojen. Taky jsem se rozhodoval mezi HQ a Jonseredem, ale zkusil jsem změnu značky a nelituji. Oba typy jsou opravdu stejné,... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|