|
Příspěvky uživatele - 192.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zorat pole ležící ladem?, 16.10.2010 rytím bych tam nechal ruky... Tak to jsme na tom tak stejně, včera odpoledne jsem hodinu štípal dřevo, a včil mne z toho všechno bolí, že ani nemůžu spát. Ale moje sedmdesátiletá matka během týdne sama poryla asi 400 m2 a na nic si nestěžuje.... celý příspěvek > |  | Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 16.10.2010 Máme dva psy, ani jeden na ježky neštěká. NO si jich vůbec nevšímá, nezajímají ho. Bígl ten na ně taky neštěká, ten ale o ježky jeví mimořádný zájem, umí je ve dne aktivně vyhledávat v jejich úkrytech a v noci zpozoruje ježky co pobíhají po venku. Po... celý příspěvek > |  |
|  | Myši všude - jak na ně, 12.10.2010 Pokud se Vám potkan hnusí tak jako mě a nemá ho kdo z pasti vytáhnout...nebo chycený hlodavec ještě žije, pak jsem to celé i s pastí nabral na lopatu a hodil do hořícího kotle. |  | Vlašský orech - výsadba zo semena, 2.10.2010 Já bych si tipnul, že ořešák v té Litvě asi neporoste, jinak by je tam nejspíš pěstovali. Třeba tam stromek po zasezení pár let poroste, ale nakonec to, nejspíš dopadne tak, že uschne. Nevím jaké tam bývají v zimě mrazy, jestli jsou tam často... celý příspěvek > |  | Může bříza pomoci odvlhčení domu?, 19.9.2010 Nemám tušení, jestli bříza může pomoci odvlhčení domu. Ale i kdyby ano, tak jde i o čas, kdy by bříza začala nějak účinně odvhčovat. Jak velká musí být, jestli stačí 10 letá, nebo 20 letá nebo ještě starší. Jestli byste neodvhčovala až pro vnuky. |  | Sekačka s pojezdem nebo bez, Stiga nebo Honda, 15.9.2010 S pojezdem nebo bez? Jestli máte nějakého znamého co má zahradu a sekačku, tak se s ním domluvte, že mu posekáte zahradu. A pak si zkuste hodinu po zahradě tlačit sekačku bez pojezdu, a uvidíte jestli vám to bude vyhovovat. Když bude kupte sekačku... celý příspěvek > |  | Mlok?, 12.9.2010 Mlok a kde má skvrny? Není to spíš čolek? |  | Břízy ve stromořadí, 26.8.2010 Metrové náletové břízky stačí ze země vytáhnout, nemusí se ani vykopávat. Najisto se ujme minimálně 9 z 10 takto přesazených břízek. Pochopitelně nejlepší je je přesazovat na podzim nebo na jaře, to je tak říjen, listopad, březen, duben. Přesazoval... celý příspěvek > |  | Vyhrabané díry v zemi, 1.8.2010 Travnatý prudký svah, takto bývají často králičí nory. |  | Kdo pozná kytku?, 10.7.2010 Manželka nedávno tuto kytku taky koupila, v obchodě ji prý vedli pod názvem Kohoutí hřeben, což byl nejspíš název vytvořený nějakými obchodníky jen pro účely prodeje. |  |
|  | Alko 520BR nebo MTD SPK 53 HW, 6.7.2010 Dobrý den, mám cca 3 měsíce AlKo Premium BRV 520 - seká a sbírá skvěle, ale mulčování je hotová katastrofa - za sekačkou zůstává pás nepodrcené trávy, ikdyž se seká na maximální výšku (zkrácení trávy o cca 2-4 cm) - je v podstatě pro mulčování... celý příspěvek > |  | Jde chovat uhoř říční v jezírku?, 5.7.2010 Kdysi dávno jsem v nějakém městě nebo zámku viděl v kašně úhoře, tenkrát buď nějaký průvodce nebo popisek u toho tvrdil, že úhoř tam žije už několik desetiletí (snad 70 let). Bohužel už si nepamatuju, kde to bylo ani kdy (snad někdy před... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|