Příspěvky uživatele - 192.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zorat pole ležící ladem?, 16.10.2010
rytím bych tam nechal ruky... Tak to jsme na tom tak stejně, včera odpoledne jsem hodinu štípal dřevo, a včil mne z toho všechno bolí, že ani nemůžu spát. Ale moje sedmdesátiletá matka během týdne sama poryla asi 400 m2 a na nic si nestěžuje.... celý příspěvek >
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 16.10.2010
Máme dva psy, ani jeden na ježky neštěká. NO si jich vůbec nevšímá, nezajímají ho. Bígl ten na ně taky neštěká, ten ale o ježky jeví mimořádný zájem, umí je ve dne aktivně vyhledávat v jejich úkrytech a v noci zpozoruje ježky co pobíhají po venku. Po... celý příspěvek >
Myši všude - jak na ně, 12.10.2010
Pokud se Vám potkan hnusí tak jako mě a nemá ho kdo z pasti vytáhnout...nebo chycený hlodavec ještě žije, pak jsem to celé i s pastí nabral na lopatu a hodil do hořícího kotle.
Vlašský orech - výsadba zo semena, 2.10.2010
Já bych si tipnul, že ořešák v té Litvě asi neporoste, jinak by je tam nejspíš pěstovali. Třeba tam stromek po zasezení pár let poroste, ale nakonec to, nejspíš dopadne tak, že   uschne. Nevím jaké tam bývají v zimě mrazy, jestli jsou tam často... celý příspěvek >
Může bříza pomoci odvlhčení domu?, 19.9.2010
Nemám tušení, jestli bříza může pomoci odvlhčení domu. Ale i kdyby ano, tak jde i o čas, kdy by bříza začala nějak účinně odvhčovat. Jak velká musí být, jestli stačí 10 letá, nebo 20 letá nebo ještě starší. Jestli byste neodvhčovala až pro vnuky.
Sekačka s pojezdem nebo bez, Stiga nebo Honda, 15.9.2010
S pojezdem nebo bez? Jestli máte nějakého znamého co má zahradu a sekačku, tak se s ním domluvte, že mu posekáte zahradu. A pak si zkuste hodinu po zahradě tlačit sekačku bez pojezdu, a uvidíte jestli vám to bude vyhovovat. Když bude kupte sekačku... celý příspěvek >
Mlok?, 12.9.2010
Mlok a kde má skvrny? Není to spíš čolek?
Břízy ve stromořadí, 26.8.2010
Metrové náletové břízky stačí ze země vytáhnout, nemusí se ani vykopávat. Najisto se ujme minimálně 9 z 10 takto přesazených břízek. Pochopitelně nejlepší je je přesazovat na podzim nebo na jaře, to je tak říjen, listopad, březen, duben. Přesazoval... celý příspěvek >
Vyhrabané díry v zemi, 1.8.2010
Travnatý prudký svah, takto bývají často králičí nory.
Kdo pozná kytku?, 10.7.2010
Manželka nedávno tuto kytku taky koupila, v obchodě ji prý vedli pod názvem Kohoutí hřeben, což byl nejspíš název vytvořený nějakými obchodníky jen pro účely prodeje.
Alko 520BR nebo MTD SPK 53 HW, 6.7.2010
Dobrý den, mám cca 3 měsíce AlKo Premium BRV 520 - seká a sbírá skvěle, ale mulčování je hotová katastrofa - za sekačkou zůstává pás nepodrcené trávy, ikdyž se seká na maximální výšku (zkrácení trávy o cca 2-4 cm) - je v podstatě pro mulčování... celý příspěvek >
Jde chovat uhoř říční v jezírku?, 5.7.2010
Kdysi dávno jsem v nějakém městě nebo zámku viděl v kašně úhoře, tenkrát buď nějaký průvodce nebo popisek u toho tvrdil, že úhoř tam žije už několik desetiletí (snad 70 let). Bohužel už si nepamatuju,  kde to bylo ani kdy (snad někdy před... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika