|
Příspěvky uživatele - 43.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr křovinořezu, 15.6.2011 mohl jsem napsat pro rýpavé navíc slovo "obyčejného" dvoutaktu, to že jste si domyslel že mám snad něco jiného než dvoutakt není můj problém, 4 mix jsem uvedl že
další věc je ano sekám 3000m2, ale na 3 parcelách což jsem taky napsal...... celý příspěvek > |  | Výběr křovinořezu, 26.5.2011 Děkuji za obě reakce.
Ještě jsem si něco načetl, vyzkoušel si něco v prodejně do ruky, nechal nastartovat a nakonec jsem si vzal ten FS 130. Myslím že 1,4kW v kombinaci s lepším krouťákem než u dvoutaktu (4MIX) mi bude postačovat.
Věřím tomu že... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr křovinořezu, 24.5.2011 Dobrý den.
Také přemýšlím nad touto hondou (435 E2 UEET) a Stihlem FS 130. Odešel mi po 10ti letech sloužení vyžínač Partner a navýšila se sečená plocha, proto se dívám už po nějakém kvalitnějším kusu (a výrobci) a ne slabším low-endu.
Seču tak... celý příspěvek > |  |
|
|
|