Příspěvky uživatele - 43.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr křovinořezu, 15.6.2011
mohl jsem napsat pro rýpavé navíc slovo "obyčejného" dvoutaktu, to že jste si domyslel že mám snad něco jiného než dvoutakt není můj problém, 4 mix jsem uvedl že další věc je ano sekám 3000m2, ale na 3 parcelách což jsem taky napsal...... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 26.5.2011
Děkuji za obě reakce. Ještě jsem si něco načetl, vyzkoušel si něco v prodejně do ruky, nechal nastartovat a nakonec jsem si vzal ten FS 130. Myslím že 1,4kW v kombinaci s lepším krouťákem než u dvoutaktu (4MIX) mi bude postačovat. Věřím tomu že... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 24.5.2011
Dobrý den. Také přemýšlím nad touto hondou (435 E2 UEET) a Stihlem FS 130. Odešel mi po 10ti letech sloužení vyžínač Partner a navýšila se sečená plocha, proto se dívám už po nějakém kvalitnějším kusu (a výrobci) a ne slabším low-endu. Seču tak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika