Příspěvky uživatele - 162.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marimex ProStar 4 - tesnost hadic, 17.6.2011
Dekuji moc. Teflonova paska opravdu pomohla. Jeste jednou dekuji.
Marimex ProStar 4 - tesnost hadic, 17.6.2011
Zdravim Vas, chtel bych se timto obratit na majitele piskove filtrace Marimex Prostar4. Koupil jsem si tento filt a vcera jsem ho zapojoval. Funguje perfektne a bez problemu, jediny neduch je ze hadice ktere privadi a odvadi vodu mi kapavaji v... celý příspěvek >
Rozvodna skrin pro bazen, 5.6.2011
Zdravim Vas, potreboval bych poradit. Stavime k bazenu pristresek a tak me napadlo, ze bych primo do tohoto pristresku umistil zasuvky, max. 2 na filtraci a casem treba na dalsi zarizeni. Vzhledem k tomu, ze to bude u bazenu, nechci to napojovat... celý příspěvek >
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 26.5.2011
To je mi jasne, ze filtr s obsahem 45 kg pisku bude lepe filtrovat nez filtr s 17 kg. Takze si myslite, ze by byl lepsi filtr od BestWay ten co ma tu nadobu na 25 kg pisku?
No take bych chtel mit kristalovou vodu, aspon to je moje predstava. Jinak co se objemu tyka tak mam cca. 8 m3.
Ano, to je taky moznost. Ale v mem pripade nehrozi, ze bych nechal filtraci pustenou celych 24 hodin. Preci jenom to ma 250 W a kdyz se to spocita, tak za elektriku to vyjde docela draho cca. 810 Kc/mes. Slo mi jen o to, aby se voda v bazenu... celý příspěvek >
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 25.5.2011
Dobry den, pred rokem jsem si koupil bazen Orlando od Marimexu. Prvni sezonu jsem pouzival kartusovou fitraci, ktera byla soucasti bazenu, ale zda se mi ze nebyla plne dostacujici. Proto jsem se rozhodl pro nakup piskove filtrace opet od Marimexu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika