|
Příspěvky uživatele - 45.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký fungicid na okrasné rostliny?, 19.6.2011 Poraďte prosím jaký postřik proti houbovým chorobám a plísním jako prevenci na okrasné rostliny /jehličnany i listnaté/ použít v tomto vlhkém období. Na trhu je široká nabídka přípravků určených převážně pro užší typ rostlin, ale nemohu najíd... celý příspěvek > |  | Přehnojení hnojivem na list, 23.5.2011 Jak jsem již v úvodu uvedl-nejsem začátečník ale tohleto mě zaskočilo.Postřik proveden v podvečerních hodinách, podmračeno,teplota cca 22°C, předpověď počasí udávala výskyt bouřek a po zkušenosti z loňska-velký tlak strupovitosti a padlí-jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Přehnojení hnojivem na list, 22.5.2011 Tak se musím pochlubit.,,Podařil,, se mě po 35letém zahrákaření husárský kousek.Pěstuji na zahradě převážně ve stěně 22 jabloní a při postřiku proti strupovitosti a padlí vždy jsem přidával hnojivo na list, poslední leta převážně Vegaflor. Při... celý příspěvek > |  | Gardena Aquacontour automatic, 20.5.2011 Plný souhlas.Po 2letech provozu /duben konec záruky-před 3rokem sezóny provozu/ nefunkční! Akumulátor Li-ion prázdný-neopravitelný /nelze již nabít/.Vadné dobíjení aku přes elektroniku solárního článku.Náhradní akumulátorek Gardena nabízí za 1049 Kč,... celý příspěvek > |  | Freedom, 30.12.2010 Prosím o radu.Chci obnovit část výsadby jabloní -asi 5 kusů- a chtěl bych vysadit i jabloň Freedom.Kromě charakteristiky plodu nemohu získat z internetu vlastnosti stromu-vzrůstnost, možnost řezu a tvarování do stěny atd.Má někdo zkušenosti s touto... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|