Příspěvky uživatele - 187.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živočich žijící v půdě, 22.5.2011
Tak budeme pátrat dál. Že by některá ze "zemních berušek" - stínka, svinka apod. havěť? Avšak na tuto skupinu mi neodpovídá velikost (délka 5 cm). Housenky a ponravy zase tak rychle obvykle neběhají. Josef.
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 22.5.2011
Co s ní na zimu, když nemám akvárium a nechci se o ni starat? Josef.
Živočich žijící v půdě, 22.5.2011
Můj tip: stonožka. (Ale třeba je to něco úplně jiného). Josef.
Vrba roubovaná převislá - růst, 22.5.2011 Obsahuje fotku
Od včerejška Vám dlužím odpověď na Vaše otázky. Do Vašich fotek jsem se snažil dokreslit a dopat poznámky, ale byla to pro mne vyčerpávající práce :-) S programem "malování" nejsem moc kamarád :-(. Ad kilmarnock: doporučuji ještě nyní ostříhat... celý příspěvek >
Nepozná to někdo?, 22.5.2011 Obsahuje fotku
Zase jsem zbrkle klepnul na "odeslat", aniž bych předtím vložil fotku. Tak to nyní napravuji. Josef.
Nepozná to někdo?, 22.5.2011
Od p. kolegy 117.215 z Petřvaldu jsem se odpovědi na své otázky a připomínky ani libovolné další reakce, bohužel, nedočkal. :-( Pro upřesnění sem nyní vkládám fotku semenáčků tisu: i v této fázi vývoje mají ostře zašpičatělé jehlice na... celý příspěvek >
Tchýnin list, 22.5.2011
Sám jsem to nezkoušel, ale už v mé první knížce o pěstování pokojových rostlin (když jsem byl ještě dítě školou povinné) bylo psáno, ze tenura ("tchýnin jazyk") se žlutými okraji listů se množí listovými řízky, u kterých je nutné před... celý příspěvek >
Jezirko ve svahu, 22.5.2011
Beton nebude potřeba. Určitě postačí udělat zemní val z vykopaného materiálu. Ale opravdu dobře ho upěchujte (ušlapejte). Tento val bych udělal v jeho horní části asi 1 m široký (aby byl i pochozí). Kameny ho můžete doplnit, mělkou zónu jistě budete... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika