Příspěvky uživatele - 45.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cyclamen - brambořík lepí, 3.5.2012
Prosím o radu, koncem léta jsem si pořídila brambořík purpurový? Krásně mi kvete celou zimu i nyní, listy bez problému. Teplota místnosti cca do 20°C, okno orientováno na JZ a pod ním radiátor. Zalévám, když je už sušší a to zvrchu. Ale nevím si... celý příspěvek >
Usychání nových výhonků - listů u růží, 21.5.2011
Naštěstí jsem jenom zkrátila ty z loňského roku... některé spíše obživly, po tom v jakém byly stavu, ale bohužel jsem to hnojivo měla vyhodit a né dát na radu, že je mám pohnojit a ještě v zahradnictví dostat další radu, že granulované přímo ke... celý příspěvek >
Usychání nových výhonků - listů u růží, 21.5.2011
Dobrý den, v pěstování růží jsem úplný nováček a proto si teď nevím rady... Přesadila jsem ještě nerašící růže po zimě do nově vybudovaného záhonu a když se jim objevily po pár týdnech nové výhonky, ty jsem zastřihla dle rad, tak jsem je dle rady... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika