|
Příspěvky uživatele - 1.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Které trvalky zasadit do přemokřené půdy?, 4.4.2011 Dobrý den,
prosím o radu, jaké rostliny mohu zasadit do půdy, kde na jaře stojí voda, v létě je vlhká, polostinná. Napadají mě pouze kosatce, kapradiny. Dá mi někdo ještě jiné typy?
Předem děkuji,
H. |  | Čertkus, Hlaváč, Chrastavec, 23.3.2011 Děkuji za odpovědi.
Ten první obrázek mě opravdu pobavil. Taky jsem si ho vygooglila "-)
Nejlepší bude si rostlinky vypěstovat, jak poradil pan O.
Děkuji,
Helena |  |
|  | Čertkus, Hlaváč, Chrastavec, 22.3.2011 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zásadní rozdíly a odlišnosti mezi Čertkusem lučním, Hlaváčem obecným a Chrastavcem polním, abych si je lépe zapamatovala. Rostliny jsou velmi podobné.
Předem děkuji,
Helena |  | Aloe - prosím o druhové jméno, 28.2.2011  Dobrý den,
určí mi prosím, někdo druhové jméno tohoto Aloe?
Děkuji,
A. |  | Opuncie, 22.2.2011 Dobrý den paní Lído,
děkuji za radu, snad to dopadne dobře.
A. |  | Opuncie, 21.2.2011  Dobrý den všem,
prosím o druhové jméno této Opuncie. Jaké má nároky?
Předem děkuji za odpověď,
Amálie |  | Zná někdo název těchto rosltin?, 4.11.2010 Dobrý den, už jsou mi názvy rostlin jasné. Děkuji všem, kteří se zapojili do této diskuze a přispěli svými znalostmi.
Amálie |  | Zná někdo název těchto rosltin?, 2.11.2010  Dobrý den,
děkuji za bleskovou odpověď a ještě si dovoluji přidat. |  | Zná někdo název těchto rosltin?, 2.11.2010  Předem děkuji za odpovědi. |  | Kdo zná tuto rostlinu?, 18.10.2010 Děkuji moc! |  |
|  | Kdo zná tuto rostlinu?, 18.10.2010 Děkuji, počkám si tedy. |  | Kdo zná tuto rostlinu?, 18.10.2010  Dobrý den, pomozte mi, prosím určit přesný druh Aloe. Děkuji,
Amálie |  | Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 13.9.2010 Dobrý den pane Janča,
kdepak, k testu obrázky neslouží. Chtěla jsem Vám popsat tvar listu a přes google jsem konečně objevila její název. Je to Echinocystis lobata - štětinec laločnatý (štětiplod, indiánská okurka). Mám radost, že konečně vím,... celý příspěvek > |  | Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 12.9.2010  První rostlina je popínává a má hezký bílý květ. Druhá roste téměř ve vodě. |  | Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 9.9.2010 Děkuji paní Hano za typ. S googlu jsem se dočetla, že je to konopice sličná-Galeopsis speciosa. |  |
 |
|
|
|