Příspěvky uživatele - 1.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo zná název rostliny?, 15.6.2011
Dobrý den, po vašem určení jsem si jej vyhledala přes google a je to 100% on. Opět děkuji, A.
O jaký druh křídlatek se jedná?, 15.6.2011
Dobrý den pane Josefe, myslím, že to bude spíše křídlatka sachalinská. Přestože je křídlatka "plevel"  líbí se mi, jako plno dalších plevelů. Správně je plevely (hrady). Děkuji, že vždy poradíte a obohatíte druhé o své... celý příspěvek >
Kdo zná název rostliny?, 14.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, jak se prosím jmenuje tato rostlina? Předem děkuji. A.
Jak zachránit buk?, 14.6.2011
Postříkala jsem jej pirimorem, tak uvidíme. Děkuji všem!
Kdo zná názvy těchto rostlin?, 14.6.2011
Děkuji, pane Josefe.
O jaký druh křídlatek se jedná?, 14.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, myslím si, že na obrázku je křídlatka japonská, tu s většími listy nedokáži určit. Předem děkuji, A.
Jak zachránit buk?, 13.6.2011
Pokud to tedy jsou mšice, nedávno jsem si koupila pirimor. Myslíte, že bych jej mohla použít? A.
Jak zachránit buk?, 13.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, na buku, na spodní straně listů se vytvořila nejspíše plíseň? Jakým přípravkem proti ní mohu bojovat a zachránit buk? Děkuji, Amálie
Kdo zná názvy těchto rostlin?, 7.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o určení názvů těchto rosltin. Předem děkuji, Amálie
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 23.5.2011
Děkuji všem a převážně ženám za jejich optimistické rady. Pánové jsou trochu opatrní "-). Vyzkouším z každé metody jednu a která se mi osvědčí, tu budu praktikovat. Přeji hezké slunečné dny. H.
Kdy se začalo roubovat?, 22.5.2011
Dobrý večer, děkuji pane Josefe i Vítku. Nepotřebuji informaci do seminární práce. Je to čistě jen můj osobní zájem a myslím, že také pomůže i druhým lidem dozvědět se něco více o rostlinách. A to je, myslím,  dobře "-) H.
Kdy se začalo roubovat?, 19.5.2011
Dobrý den, zajímalo by mě, ve kterém století se vůbec poprvé začalo u nás v Evropě roubovat? Ví to někdo? Děkuji za přínosné informace, H.
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 19.5.2011
Dobrý den, chtěla bych si jako živý plot vysadit šípkové růže. K dispozici mám staré dvoumetrové keře. Jdou velmi špatně vyrýt, mají obrovské kořeny a navíc se bojím, že když už se to podaří, růže se neujme. Chtěla byh porposit o radu,... celý příspěvek >
Popelivka, 4.5.2011
Dobrý den, také mám popelivku na zahradě a za ní mám vysazený bambus. Má ráda vlhko a polostín. Je to takový barometr mezi rostlinami. Mám Ligularii przewalskii. Ta vaše na obrázku je Ligularia stenocephala. Množí se dělením trsů. Helena
Které jehličnany nenapadá kůrovec?, 4.4.2011
Dobrý den, poraďte, prosím, které jehličnany nenapadá kůrovec. Děkuji, S.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika