|
Příspěvky uživatele - 35.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nový záhon, 13.10.2010 Pěkné dopoledne Dano, zrytí a obrácení by podle mě mělo stačit. S netkanou textilií nemám zkušenost, to Vám neporadím. Já vše vždy zryji, vyberu drny, otluču zem a hned srovnám, zasadím a případně nasypu kůru. Jsem hrozně nedočkavá a chci aby mi... celý příspěvek > |  | Nový záhon, 12.10.2010 Dobré odpoledne Dano, jedině bych se teď na podzim bála té chemie, ale jinak bych si tam zasadila co se Vám líbí a co Vám udělá radost. Někdy nás příroda úžasně překvapí co dokáže. Já jsem načetla spoustu knih, informací na internetu. Samozřejmě jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Nový záhon, 12.10.2010 Dobrý den, nejsem žádný odborník, ale místa určená pro kytky bych určitě zryla, srovnala a vytahala všechny drny. Bála bych se kytky zasázet už teď díky tomu Roundapu. S koňským hnojem nemám zkušenost, ale určitě by to základu pro sázení jen... celý příspěvek > |  | Chryzantéma, 11.10.2010 Dobrý den Noro,
já ty květníkové budu teprve sázet do země. Když nejsou již pěkné, tak je ustřihnu, nezakrývám je a čekám na jaro. Většinou všechny vyrostou znovu. Když je zakryjete, je to samozřejmě jistější. Marcela |  | Kany nevykvetly, 11.10.2010 Dobrý den, já je sázím do truhlíků a pak po zmrzlích vysazuji ven do země nebo do nádob. Některé kvetou, některé ne, ale jsou to úžasně dekorativní květiny. Ty s červenými listy mi dorůstají až 3m výšky, prostě paráda! Teď o víkendu jsem je vykopala,... celý příspěvek > |  | Jakou trvalku, keřík nebo trávu?, 8.10.2010 A co perovskii, ořechokřídlec, weigelie nebo canna, ale ta ke zase až moc vysoká a musí se vyndavat na zimu.Marcela |  | Jakou trvalku, keřík nebo trávu?, 8.10.2010 Dobrý den, k růžím se hodně sází i levandule. Krásně voní a odpuzuje mšice.Marcela |  | Pomoc při práci na pozemku odpovídajícímu věcnému břemeni, 24.9.2010 Dobrý den, proč by Vám nemohl pomoct s údržbou vnuk? Vy máte právo pozemek užívat, ale jestli Vám bude někdo pomáhat s údržbou nebo se o vše staráte sám to je jen Vaše věc! Marcela |  | Přezimování canny, 17.9.2010 Dobrý den, canny koncem září, začátkem října vyndám ze záhonů a nádob. Ostříhám, nechám oschnout a uložím do bedýnek na zimu do sklepa. V březnu, dubnu zasadím do nádob a po zmrzlých sázím opět do záhonů či nádob. Letos jsem byla netrpělivá a sázela... celý příspěvek > |  | Jaký je botanický název této rostliny?, 16.9.2010 Dobrý den, Bergénie (Bergenia cordifolia) - tučnolistá, kvete růžově brzy zjara, květy jsou náchylné na mráz. Marcela |  |
|  | Přesazení hyacintu, 14.9.2010 Dobrý den, cibule můžete samozřejmě přesazovat i teď. Marcela |  | Surfinie - jak přezimovat, 13.9.2010 Dobrý den Lído, děkuji za informaci, to jsem opravdu nevěděla. Ale i tak to nebudu zkoušet. Marcela |  | Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 10.9.2010 Dobrý den paní Míšo, budu se těšit na zprávy od Vás, jak Vám kytičky rostou. Já mám štěstí, že sice doma brumlají, ale v mém kytičkovém šílenství mě alespoň duševně podporují. Pěkný víkend Marcela, m.bry@centrum.cz |  | Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 7.9.2010 Dobrý den, já cibuloviny sázím během září až do října. Pokud jako vloni nenapadne v říjnu sníh! Sázet je můžete do květináčů, misek, po jednom, po skupinkách, jak máte chuť. Právě vloni jsem díky časnému sněhu celou zimu nechala osázené... celý příspěvek > |  | Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 7.9.2010 Dobrý den Míšo, tak v garáží, kde máte teplo a není tam pod nulou bych truhlíky neobalovala ničím a už vůbec je ničím nezakrývejte. Občas zalít nebo spíš pokropit, aby zem úplně nevyschla, ale jen párkrát za zimu. Když nebudou velké mrazy, dala bych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|