Příspěvky uživatele - 35.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím naimpregnovat stará kola od povozu?, 2.2.2011
To se dělalo dřív a asi se taková metoda ještě používá. Já bych kola naimpregnovala olejem, ale na nábytek a třeba teakovým. Ten používám na nátěry zahradního nábytku a je kvalitní. Jen je pravda, že oproti všem svým známým ještě nábytek přikrývám... celý příspěvek >
Slimáci, 31.1.2011
Dobrý den paní Eleno, tak jestli odpuzují o tom by se dalo určitě polemizovat, ale měla jsem pocit, že tam, kde mám tymián, oregano, mateřídoušku, rozmarýn, tak tam že potvůrky nelezou a tím pádem jsou ochráněné i okolní rostlinky. Šalvěj už trošku... celý příspěvek >
Slimáci, 31.1.2011
Tak já je sbírám a pak solím v kýbli. Představa, že každý den přesekám nebo přestříhám třeba i 150 slimáků a oni se mi pak válejí v trávě a my v tom šlapeme... No tak to by se mi nelíbilo. Chemii nemůžeme mít kvůli hafanům a také kvůli velikosti... celý příspěvek >
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 26.1.2011
Tak já sázím doma i ty koupené na podzim a rychlím si je a bez kornoutů, dělám to už léta a každý je obdivuje. Nikdy dřív jsem o tom nečetla, až poslední rok?! Samozřejmě, že jsou jiné podmínky pro cibule doma na okně v květináči a jiné na zahradě... celý příspěvek >
Jiřiny - řízkování, 25.1.2011
No to jste mě zaskočila, musím se také podívat zda už mi neraší. Mám tolik jiřin, že už nevím co s nimi. I když o jiřinách (jejich pěstování) nic nevím, tak bych určitě počkala na jaro. Protože když jsem je sázela (vloni poprvé), tak jsem některé... celý příspěvek >
Kvetiny tam, kde trava neroste, 24.1.2011
Dobrý den, též tam můžete dát voskovky (vydrží téměř všechno a kvetou celé léto), macešky (ty potřebují občas zalít)..Záleží jak často tam chodíte. Marcela
Legální znečištění zahrady, 21.1.2011
Tak kule, ale většinou zůstává ve zvěři. Olověné broky zakázané nejsou, tedy pokud vím. A musím se přiznat, že diskuze na téma, znečištění zahrady od broků mi připadne docela úsměvná. Kolik by muselo být broků, aby vadily přírodě, tak to si neumím... celý příspěvek >
Legální znečištění zahrady, 21.1.2011
Prosím Vás, kilogramy nábojnic! viděl jste někdy v reálu vůbec vystřelenou nábojnici - brokovou?! Na střelnicích se to vždycky sbírá, samozřejmě myslím prázdné vystřelené nábojnice a rozstřelené asfaltové holuby. A že se chovají bažanti v... celý příspěvek >
Kopretinovec - zimování, 20.1.2011
V zimě jí vyhovují teploty kolem deseti stupňů Celsia a jasné světlo.  Na jaře se rostlina hluboce seřízne, listy jsou většinou suché, dřevnaté jsou pouze spodní části rostliny. Marcela
Názor na tomel od Starkla, 19.1.2011
Dobrý den, když to čtu, tak nevím jestli u nás přežije?! "Tomel japonský je po dlouhý čas pěstovaný v Číně a Japonsku. Dnes je rozšířený v subtropech téměř celého světa, od Asie po Ameriku. Tomel se pěstuje také ve Středozemí (v Itálii,... celý příspěvek >
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 18.1.2011
Dobrý den, vloni se mi po zimě též objevila plíseň na nově založeném trávníku (na podzim). Trávník jsem jen vyhrabala. Pak na jaře jsem opět vyhrabala a pak dosela trávu. Nová tráva dorostla a trávník vypadal dobře. Teď zatím plíseň nemám. Trávu... celý příspěvek >
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 18.1.2011
Ne to není rezignace, také bojuji, teď právě s kunami jak jsem se zmiňovala. Naopak je potřeba něco dělat, oplotit zahradu, stromky natírat, případně kmeny či kmínky obalit králičím pletivem atd. Je to nekonečný boj jako třeba se slimáky, ty jsou ale... celý příspěvek >
Zkušenosti s "levným" zahradním nábytkem (např. Ikea, Jysk), 17.1.2011
Tak mě třeba v Ikeii zrovna moc levný zahradní nábytek nepřipadá. Co se týče Jysku, tak jsem slyšela, že kvalita nábytku nic moc. Ale nemohu to posoudit osobně, my máme nábytel teakový...
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 17.1.2011
Já jsem přece nepsala, že bydlím v paneláku... O zvěři něco trošku vím, a to, že Vám někdo píše, že srnční hravě přeskočí plot vysoký 150 cm, je pěkná ptákovina! Přeskočí občas nízký plot jak jsem psala níže, ale někdy už má problém dostat se ven... celý příspěvek >
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 17.1.2011
To je ale přece nádhera! Kamarádce pomohl asi metrový plaňkový plot, aby tam srnčí nelezlo. Je vášnivá zahrádkářka a srnčí jim devastovalo kde co, museli tedy přistoupit také k oplocení. Plot mi tam ale vzhledově vůbec neruší a srnčí se tam zatoulá... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika