Příspěvky uživatele - 35.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 10.3.2011
Dobrý den, budete se divit, ale mám muškáty i na takovém místě jak píšete Vy a kvetou statečně celé léto! Volila bych ale také spíš fuchsie nebo begonie, ty jsou také úžasné a to jak klasické nebo převislé.
Založení venkovské zahrady, 10.3.2011
Dobré odpoledne Moniko a Terko, budete se divit, ale fotky zahrady jako takové nemám. Nikdy mě nenapadlo si něco fotit, zvlášt v dnešní době, kdy se pak dlouho domáhám doma fotek z digitálních fotoaparátů. Byla jsem ale o vánocích dostatečně vybavena... celý příspěvek >
Založení venkovské zahrady, 9.3.2011
Dobrý den Moniko, tak obrázek je opravdu pěkný. I já se už několik let snažím o anglickou zahradu a myslím si, že se mi to daří čím dál lépe. V trvalkových záhonech mám růže, bylinky, astřičky, denivky, vřesy, levandule, canny a jiřiny (ty se... celý příspěvek >
Plot - sousedi, 8.3.2011
Dobrý den, před léty jsem řešili to samé. Na plot jsme dali zelenou síťovinu a u plotu zasadili thuje. A hlavně jsme začali sousedy ignorovat. Vždycky měli co nejvíce práce v jakoukoliv denní dobu u plotu když my jsme seděli u bazénu a to je v sezoně... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 7.3.2011
Tak já jsem pařezy využila právě jako podstavce na květináče. Nemořila jsem se s likvidací pařezů, květináče osázela kytičkama a vypadá to dobře. Než Vám pařezy vyhnijí, tak to chvilku trvá!
Číhání na jaro, 7.3.2011
Dnes ráno bylo mínus pět stupňů, je ale modro a krásně svítí sluníčko.
Co pod pletivo?, 2.3.2011
Dobrý den, již před 80 lety při stavbě domu u nás na plot použili betonové "obrubníky" (cca 15 x 15 cm o délce 2,5 metru) a dodnes tam jsou v téměř neporušeném stavu a plní svůj účel.
Přísavník, 2.3.2011
Z mojí zkušenosti vím, že Vám určitě proroste. Jen pozor na jeho váhu, protože třeba u plotu z pletiva (když není zrovna ideálně napnuté) se pod váhou začne vršek pletiva ohýbat. Je to pěkné, roste opravdu rychle, ale je z toho pěkný nepořádek.
Nákup Rododendronu, 1.3.2011
Tak to tedy nevím, kde je chyba, protože já sázím také vše v balech a podle mě je teď převážná většina dovážená z Holandska.  Nemáte je náhodou třeba umístěné tam, kde se jim prostě nedaří? Mám jedno místo v zahradě, kam ať zasadím cokoliv, tak... celý příspěvek >
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 1.3.2011
Dobrý den, o pivoňky bych se též bála. Denivky už mám všechny povylezlé ze země, ty vydrží opravdu hodně.
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011
Já bych ještě počkala, pořád je poměrně hodně chladno. Až zem rozmrzne, zasadila nebo přesadila bych všechno, určitě se Vám to ujme. Marcela
Nákup Rododendronu, 28.2.2011
Dobrý den, tak já mám i z hobby marketů zkušenost s nákupem rododendronů dobrou. Zatím všechny krásně kvetou i prospívají. Nejraději a nejvíce nakupuji v zahradnictví, ale nevyhýbám se ani již zmiňovaných obchodům. Nakupuji pořád, ve velkém a už se... celý příspěvek >
Stříhání staré okr. trávy a její likvidace, 25.2.2011
Dobrý den, tak já trávu ještě nestříhala, čekám na lepší počasí. Stříhám dlouhými nůžkami na plot a jde to docela dobře. Silné stonky někdy musím ostříhat jeden po druhém. No a trávu pytluji a vozím do kontejneru.
Slimáci, 24.2.2011
Díky za radu, už jsem o kachnách hodně slyšela, ale chovat je fakticky nechci.
Vylezly mi cibulky ze země, 21.2.2011
Nebojte se, bude to krása, uvidíte! Marcela
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika