|
Příspěvky uživatele - 35.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 10.3.2011 Dobrý den, budete se divit, ale mám muškáty i na takovém místě jak píšete Vy a kvetou statečně celé léto! Volila bych ale také spíš fuchsie nebo begonie, ty jsou také úžasné a to jak klasické nebo převislé. |  | Založení venkovské zahrady, 10.3.2011 Dobré odpoledne Moniko a Terko, budete se divit, ale fotky zahrady jako takové nemám. Nikdy mě nenapadlo si něco fotit, zvlášt v dnešní době, kdy se pak dlouho domáhám doma fotek z digitálních fotoaparátů. Byla jsem ale o vánocích dostatečně vybavena... celý příspěvek > |  |
|  | Založení venkovské zahrady, 9.3.2011 Dobrý den Moniko, tak obrázek je opravdu pěkný. I já se už několik let snažím o anglickou zahradu a myslím si, že se mi to daří čím dál lépe. V trvalkových záhonech mám růže, bylinky, astřičky, denivky, vřesy, levandule, canny a jiřiny (ty se... celý příspěvek > |  | Plot - sousedi, 8.3.2011 Dobrý den, před léty jsem řešili to samé. Na plot jsme dali zelenou síťovinu a u plotu zasadili thuje. A hlavně jsme začali sousedy ignorovat. Vždycky měli co nejvíce práce v jakoukoliv denní dobu u plotu když my jsme seděli u bazénu a to je v sezoně... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 7.3.2011 Tak já jsem pařezy využila právě jako podstavce na květináče. Nemořila jsem se s likvidací pařezů, květináče osázela kytičkama a vypadá to dobře. Než Vám pařezy vyhnijí, tak to chvilku trvá! |  | Číhání na jaro, 7.3.2011 Dnes ráno bylo mínus pět stupňů, je ale modro a krásně svítí sluníčko. |  | Co pod pletivo?, 2.3.2011 Dobrý den, již před 80 lety při stavbě domu u nás na plot použili betonové "obrubníky" (cca 15 x 15 cm o délce 2,5 metru) a dodnes tam jsou v téměř neporušeném stavu a plní svůj účel. |  | Přísavník, 2.3.2011 Z mojí zkušenosti vím, že Vám určitě proroste. Jen pozor na jeho váhu, protože třeba u plotu z pletiva (když není zrovna ideálně napnuté) se pod váhou začne vršek pletiva ohýbat. Je to pěkné, roste opravdu rychle, ale je z toho pěkný nepořádek. |  | Nákup Rododendronu, 1.3.2011 Tak to tedy nevím, kde je chyba, protože já sázím také vše v balech a podle mě je teď převážná většina dovážená z Holandska. Nemáte je náhodou třeba umístěné tam, kde se jim prostě nedaří? Mám jedno místo v zahradě, kam ať zasadím cokoliv, tak... celý příspěvek > |  | Kdy začít s přesazováním trvalek?, 1.3.2011 Dobrý den, o pivoňky bych se též bála. Denivky už mám všechny povylezlé ze země, ty vydrží opravdu hodně. |  |
|  | Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011 Já bych ještě počkala, pořád je poměrně hodně chladno. Až zem rozmrzne, zasadila nebo přesadila bych všechno, určitě se Vám to ujme. Marcela |  | Nákup Rododendronu, 28.2.2011 Dobrý den, tak já mám i z hobby marketů zkušenost s nákupem rododendronů dobrou. Zatím všechny krásně kvetou i prospívají. Nejraději a nejvíce nakupuji v zahradnictví, ale nevyhýbám se ani již zmiňovaných obchodům. Nakupuji pořád, ve velkém a už se... celý příspěvek > |  | Stříhání staré okr. trávy a její likvidace, 25.2.2011 Dobrý den, tak já trávu ještě nestříhala, čekám na lepší počasí. Stříhám dlouhými nůžkami na plot a jde to docela dobře. Silné stonky někdy musím ostříhat jeden po druhém. No a trávu pytluji a vozím do kontejneru. |  | Slimáci, 24.2.2011 Díky za radu, už jsem o kachnách hodně slyšela, ale chovat je fakticky nechci. |  | Vylezly mi cibulky ze země, 21.2.2011 Nebojte se, bude to krása, uvidíte! Marcela |  |
 |
|
|
|