|
Příspěvky uživatele - 183.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání japonské vrbičky, 17.5.2011 Stříhejte ji vždy, když se Vám už nebude zdát tak pěkná, jako byla dříve. Teď by to bylo ještě předčasné, ale tak za měsíc růžová barva vybledne, větvičky se svěsí... Prostě nebude už tak hezká. Ostříhejte ji cca o 2/3 (když to bude více nebo méně,... celý příspěvek > |  | Modřín převislý - Larix decidua Puli, 17.5.2011 Snad by měl pomoci postřik Mospilanem (2-3 krát opakovat po 10-14 dnech).
Josef. |  |
|  | Zničená rajčata?, 17.5.2011 Já vidím Vaše rajčata doslova a do písmene (skoro) černě!
(Ale myslím, že se vzchopí.)
Josef. |  | Clematis uštípnuté výhony, 17.5.2011 To jsem rád (že jsem Vás rozesmál, nikoli, že máte blbý den)..
Josef. |  | Choroba azalek, 17.5.2011 Jeví-li se Vám jako škodlivý, pak se ho třeba některým ze způsobů, které radí ostatní diskutující, zbavte. Já jsem zatím tu potřebu neměl, ale mám ho jen ojediněle a prozatím mi nevadí.
Josef. |  |
|
|
|