Příspěvky uživatele - 45.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy zasadit cibule tulipánů zakoupených teď, 27.11.2007
Dobrý den, minulý týden jsem dostala balení tulipánů (cibulí) z Holandska. Jak je nelepší cibule skladavat, přes zimu resp., kdy je zasadit. Děkuji za odpověď. Jana G.
jak se zbavit krtka, 3.8.2007
Celý citron? Nerozřízlý? JG
Rodex nefunguje, 3.8.2007
Souhlasím, RODEX nefunguje. Minulý týden jsem všech pět aplikovala do nových děr a druhý den se mi krtek vysmál tím, že si pro radost udělal další tři nové krtince. :o( Jana G.
jak se zbavit krtka, 3.8.2007
Máme stejný problém, koupila jsem i takové ty hořící velké prskavky a dala je do 5ti poslednich der a druhy den si krtek vykutal dalsi 3 jinde, zkusila jsem ho vystrnadit vodou, ani to nepomihlo. Sice nemamu buhvi jaky travnik, ale zacina tam byt vic... celý příspěvek >
Tulipány z Holandska, 7.6.2007
Privezla jsem si z Holandska několik desítek cibulí tulipánu. Všichni mi říkali, že je nemam sazet, protoze bych je musela v cervnu zase vyndavat a v zari sazet znovu. Jenze nektere cibule zacaly plesnivet. Co s tim? Mam je zasadit a nechat je v... celý příspěvek >
Větve smrku stříbrného k prodeji, 29.5.2007
Chtěla jsem se zeptat, zda existuje nějaké věncařství nebo firma, která by dále zpracovávala krásné větve stříbrného smrku. Jeden takový skoro 8mi metrový smrk budeme brzo kácet a tak bychom chtěli nabídnout jeho větvě k odprodeji. Budu vděčná za... celý příspěvek >
Stará sláma, 22.2.2007
Děkuji všem za odpovědi. Ta sláma je opravdu hodně stará, typla bych tak 20-30 let. vůbec nevím, jak dlouho ve stodole ležela a leží. Opravdu si myslíte, že je vhodná pro zvířata? Jana G.
Přesazení vzrostlého smrku, 19.2.2007
Potřebujeme přesadit/přemístit vzrostlý cca 7,70m vysoký stříbrný smrk. Jaké jsou možnosti přesazení? Je nám líto ho zlikvidovat. Děkuji Jana G.
Stará sláma, 19.2.2007
Ve stodole máme spoustu staré slámy. Je nějak použitelná? Jak ji nejlépe zlikvidovat? Děkuji Jana G.
Plané ostružiny, 19.2.2007
Za plotem nám rostou plané ostružiny. Jak se jich co nejefektivněji zbavit. Jejich šlahouny jsou všude. Děkuji Jana G.
Černý rybíz - jak omladit, kdy přesadit, 19.2.2007
Chtěla bych přesadit několik keříků výborného černého rybízu. Kdy je vhodná doba? také se mi zdá, že jsou keříky vcelku letité. Dají se nějak omladit? Děkuji Jana G.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika