|
Příspěvky uživatele - 1.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Souhrnné rady ohledně stříhání okrasných listnáčů - kde najít?, 21.8.2007 To by bylo bezva, kdyby existovala jedna knížka a v ní by bylo lautr všechno, ale Ti ostatní prodejci, autoři... by přišli na buben .
Zkuste: http://dendro.mojzisek.cz/index.php |  | Jaký zvolit mrazuvzdorný, kvetoucí, vyšší keř na opěrnou zeď?, 21.8.2007 Ten dřevěný přístřešek je jen pro "VIP" rostliny, tady úplně stačí, jak píšete přihrnout listím, kůrou, suchou trávou, chvojím. |  |
|  | Jaký zvolit mrazuvzdorný, kvetoucí, vyšší keř na opěrnou zeď?, 21.8.2007 Vajgélie, mochna (potentilla), tavolníky (spirea), trojpuk (deutzia). |  | Chilli papricky (koupeno Lidl), 21.8.2007 Hlavně si nesplést při ochutnávání okrasných papriček s jedovatým Solanum pseudocapsicum - okrasný lilek, je jedovatá celá rostlina, zvláště plody. |  | skalkové kosatce, 21.8.2007 Viz https://www.zahrada-online.cz/zahrada/product.php?product_id=1226&tree_id=92 |  | Thúje - vzdálenost, půda, vlhkost, 21.8.2007 Já vím, že se Vám do toho nechce, samozřejmě, když nebudete chtít, tak to nepřesazujte. Viděla jsem pár zahrad, kde tuje byly blízko plotu, do výšky plotu se tísnily a od výšky plotu tuje přerůstaly více do šířky a vznikl takový divný patvar.... celý příspěvek > |  | Šafrán, 21.8.2007 Určitě ocún, neboť šafránu je jako šafránu. |  | motorová řetězová pila Dolmar PS-500, 21.8.2007 Co to znamená prořezávka dost přerostlého lesa? Takový termín jako lesník neznám. Prořezávka se provádí v porostech, kde nám při těžbě napadá zejména hmota nehroubí, tzn. průmyslově nezpracovatelná - průměr ve výšce 1,3 m od země je méně než 7 cm v... celý příspěvek > |  | Thúje - vzdálenost, půda, vlhkost, 21.8.2007 Dobře Vám radí pan Miloslav Amihaesei, dejte si s tím ještě jednou tu práci a posuňte je skutečně dál od plotu, po čase by Vám tuje zarůstaly do plotu a přes něj, musela byste často stříhat. |  | Chilli papricky (koupeno Lidl), 21.8.2007 Pokud to přežil kolega m.cut, a Vy sníte tu samou odrůdu, tak by nemělo. |  |
|  | dracena, 21.8.2007 Nikde zmínka o svěšování listů, ale mně to dělá taky, vypozorovala jsem, že se to stává, když je moc suchý substrát.
ŠKŮDCI, CHOROBY: Hnědé špičky a žluté okraje listů: Nejčastější příčinou je suchý vzduch. Převážná většina Dracén totiž potřebuje... celý příspěvek > |  | dracena, 21.8.2007 Prosím Vás, mám dojem, že nepopisujete dracenu, ale monsteru, toť pouze logická úvaha ženy. |  | kosatce, 21.8.2007 Okrasné školky Litomyšl:
http://www.zelene.info/skolky/default.asp?page=objednavky&pageindex=3&3=200 |  | Levandule - kdy ji presadit z kvetinace do zahrady, 21.8.2007 Klidně ji vysaďte do záhonu již nyní, v květináči je jistě pěkně prorostlá, takže se do zimy v záhonu zabydlí. Existují odrůdy, které nesnáší mráz, nevím, co máte Vy za odrůdu. Pokud byste vlastnil choulostivější, odebrala bych z ní řízky, napíchala... celý příspěvek > |  | Jak tvarovat Cytisus, 20.8.2007 Všechny druhy, kvetoucí v dubnu až červnu, se řežou ihned po odkvětu, pozdně kvetoucí až na jaře a nesmí se řezat do starého dřeva. |  |
 |
|
|
|