Příspěvky uživatele - 1.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Souhrnné rady ohledně stříhání okrasných listnáčů - kde najít?, 21.8.2007
To by bylo bezva, kdyby existovala jedna knížka a v ní by bylo lautr všechno, ale Ti ostatní prodejci, autoři... by přišli na buben . Zkuste: http://dendro.mojzisek.cz/index.php
Jaký zvolit mrazuvzdorný, kvetoucí, vyšší keř na opěrnou zeď?, 21.8.2007
Ten dřevěný přístřešek je jen pro "VIP" rostliny, tady úplně stačí, jak píšete přihrnout listím, kůrou, suchou trávou, chvojím.
Jaký zvolit mrazuvzdorný, kvetoucí, vyšší keř na opěrnou zeď?, 21.8.2007
Vajgélie, mochna (potentilla), tavolníky (spirea), trojpuk (deutzia).
Chilli papricky (koupeno Lidl), 21.8.2007
Hlavně si nesplést při ochutnávání okrasných papriček s jedovatým Solanum pseudocapsicum  - okrasný lilek, je jedovatá celá rostlina, zvláště plody.
skalkové kosatce, 21.8.2007
Viz https://www.zahrada-online.cz/zahrada/product.php?product_id=1226&tree_id=92
Thúje - vzdálenost, půda, vlhkost, 21.8.2007
Já vím, že se Vám do toho nechce, samozřejmě, když nebudete chtít, tak to nepřesazujte. Viděla jsem pár zahrad, kde tuje byly blízko plotu, do výšky plotu se tísnily a od výšky plotu tuje přerůstaly více do šířky a vznikl takový divný patvar.... celý příspěvek >
Šafrán, 21.8.2007
Určitě ocún, neboť šafránu je jako šafránu.
motorová řetězová pila Dolmar PS-500, 21.8.2007
Co to znamená prořezávka dost přerostlého lesa? Takový termín jako lesník neznám. Prořezávka se provádí v porostech, kde nám při těžbě napadá zejména hmota nehroubí, tzn. průmyslově nezpracovatelná - průměr ve výšce 1,3 m od země je méně než 7 cm v... celý příspěvek >
Thúje - vzdálenost, půda, vlhkost, 21.8.2007
Dobře Vám radí pan Miloslav Amihaesei, dejte si s tím ještě jednou tu práci a posuňte je skutečně dál od plotu, po čase by Vám tuje zarůstaly do plotu a přes něj, musela byste často stříhat.
Chilli papricky (koupeno Lidl), 21.8.2007
Pokud to přežil kolega m.cut, a Vy sníte tu samou odrůdu, tak by nemělo.
dracena, 21.8.2007
Nikde zmínka o svěšování listů, ale mně to dělá taky, vypozorovala jsem, že se to stává, když je moc suchý substrát. ŠKŮDCI, CHOROBY: Hnědé špičky a žluté okraje listů: Nejčastější příčinou je suchý vzduch. Převážná většina Dracén totiž potřebuje... celý příspěvek >
dracena, 21.8.2007
Prosím Vás, mám dojem, že nepopisujete dracenu, ale monsteru, toť pouze logická úvaha ženy.
kosatce, 21.8.2007
Okrasné školky Litomyšl: http://www.zelene.info/skolky/default.asp?page=objednavky&pageindex=3&3=200
Levandule - kdy ji presadit z kvetinace do zahrady, 21.8.2007
Klidně ji vysaďte do záhonu již nyní, v květináči je jistě pěkně prorostlá, takže se do zimy v záhonu zabydlí. Existují odrůdy, které nesnáší mráz, nevím, co máte Vy za odrůdu. Pokud byste vlastnil choulostivější, odebrala bych z ní řízky, napíchala... celý příspěvek >
Jak tvarovat Cytisus, 20.8.2007
Všechny druhy, kvetoucí v dubnu až červnu, se řežou ihned po odkvětu, pozdně kvetoucí až na jaře a nesmí se řezat do starého dřeva.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika