Příspěvky uživatele - 189.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím pomozte mi s určením názvu květiny, 16.5.2011
Česky tedy pryšec. Josef.
K čemu se to používalo?, 16.5.2011
Já bych si tipl, že to jsou vidle na brambory, nějaký místní typ nebo vynález šikovného kutila. Josef.
Dub zimní nebo dub letní?, 16.5.2011
Jardo, vyberte si: buď dub bahenní ANEBO Quercus robur. Quercus robur není dub bahenní, ale dub letní. Ve Vašem případě střihanolistá odrůda, tedy Laciniata. Dub bahenní je Quercus palustris a má sice hodně dělené listy, ale jiným... celý příspěvek >
Pinus pinea (Borovice pínie), 16.5.2011
To je dost krkolomný způsob pěstování! Do toho by se mi nechtělo investovat peníze a čas... Vy ji takhle pěstujete?  Ve které oblasti a nadmořské výšce? A uvedenou Golan máte a je v pohodě? Kde jste ji sehnal? A máte ji namnoženou? Jinak pro... celý příspěvek >
Prosím o určení škůdce, 16.5.2011
Opět to jsou puklice (jako v několika včerejších a dnešních příspěvcích). Ochranu si jistě vyhledáte (z hlavy vám neporadím a já sám jsem s nimi dlouho problém neměl, takže zkušenosti nemám). Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika