|
Příspěvky uživatele - 189.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím pomozte mi s určením názvu květiny, 16.5.2011 Česky tedy pryšec.
Josef. |  | K čemu se to používalo?, 16.5.2011 Já bych si tipl, že to jsou vidle na brambory, nějaký místní typ nebo vynález šikovného kutila.
Josef. |  |
|  | Dub zimní nebo dub letní?, 16.5.2011 Jardo, vyberte si: buď dub bahenní ANEBO Quercus robur.
Quercus robur není dub bahenní, ale dub letní. Ve Vašem případě střihanolistá odrůda, tedy Laciniata.
Dub bahenní je Quercus palustris a má sice hodně dělené listy, ale jiným... celý příspěvek > |  | Pinus pinea (Borovice pínie), 16.5.2011 To je dost krkolomný způsob pěstování! Do toho by se mi nechtělo investovat peníze a čas...
Vy ji takhle pěstujete? Ve které oblasti a nadmořské výšce?
A uvedenou Golan máte a je v pohodě? Kde jste ji sehnal? A máte ji namnoženou?
Jinak pro... celý příspěvek > |  | Prosím o určení škůdce, 16.5.2011 Opět to jsou puklice (jako v několika včerejších a dnešních příspěvcích).
Ochranu si jistě vyhledáte (z hlavy vám neporadím a já sám jsem s nimi dlouho problém neměl, takže zkušenosti nemám).
Josef. |  |
 |
|
|
|