Příspěvky uživatele - 51.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc ořechu, 8.8.2012 Obsahuje fotku
Ahojda co takhle dokáže poničit celej ořech?
Ozrate listy, 7.8.2012 Obsahuje fotku
Zdravíčko máme podobný problém na lísce a švestce z jara sázené něco je pěkně ožírá, je to velmi drobná housenka pokusil jsem se ji vyfotit... nevíte co je to a jak se toho zbavit?
Správné rozměry udírny, 15.5.2011
díky za info jde o to že udírna má být v určitém poměru...
a šířka roury od topeniště?
Zdravíčko jaké mají být správné rozměry udírny délka kouřovodu, rozměry samotné udírny atd? Díky
Rybník, 11.4.2011
Zdravíčko taky jsme bojovali kupte amury žerou mladé výhonky, velké kapry aby rili a trochu zakalili vodu sluneční světlo se nedostane v takové míře ke dnu... a hlavně na nějaké hrábě se vyprdněte vemte rybářské holínky kosu a jako na louce... celý příspěvek >
Jaký druh Slivoně, 8.4.2011
tak jsem obědnal bagr a stromkům nechal připravit díry 1x1x0.5 M do hloubky jde mi o náplň těchto děr mám v plánu 20 cm natlapaného hnoje a 30 cm pěkné hlíny nedělám nějakou blbost? popř jaký hnůj je nejlepší? díky Vám za rady
Jaký druh Slivoně, 10.3.2011
Zdravíčko chtěl bych se optat jaký druh slivoně je vhodný pro těžké jílovité půdy. Děkuji
Přípravek Řasožrout, 21.5.2009
Zdravicko Všechny tyto připravky na rychlé zahubení řas jsou na dvě věci... Mrtvá řasa jakorát dělá super hnojivo pro další generaci řas... řasi lze efektyvně hubit jedině odebráním živin z vody, prokysličováním, stíněním...
Jeseter, 21.5.2009
Zdravicko O jakeho jesetera jde? Ja ma hvezdicove a celi den se nezastavi, pokud lezi na dne a kouka kolem sebe tak to neni urcite normalni stav 4 m3 je na jesetera strasne malo...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika