Příspěvky uživatele - 177.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borovice se třemi jehlicem ve svazečku, 14.5.2011
Tak které by to u nás mohli být?
Douglaska tisolistá vs. Smrk pichlavý, 14.5.2011
dík
Kořeny habru, 7.5.2011
Nemusíto muset být moc daleko. Zkuste si zajít někdy do lesa, jak daleko se sázejí o debe habry. Jen připomínám že habr není nahosemenná rostlina, natož jehličnan.
Douglaska tisolistá vs. Smrk pichlavý, 7.5.2011
Při dívání na stromy z dálky je jaký rozdíl mezi douglaskou a smrkem?
Ginko biloba, 30.4.2011
Ale ani ze semen není velká možnost, že ti z nich vyroste jinan.
Živý plot ze smrku černého, 30.4.2011
Je to na tobě. Můžeš to dát 0.5m.
Pom-pon jehličnany - jak na to?, 30.4.2011
A u jakého stromu to chceš udělat?
Borovice škůdce pod kůrou, 30.4.2011
Nevím co to je za druh, ale zkus na něj použít nějakou látku jako proti lýkožroutům.
Sequioadendron giganteum, 30.4.2011
Přece jako ostatní sekvoje.
Smrk sivý - prosychání, 30.4.2011
Buď je už starý nebo má špatné ovduší. Je ni líto ale zanějaká léta zgebne.Tak už to chodí. Smrk sivý do ČR nepatří, takže se nedivte že protestuje.
Thuja occidentalis Smaragd, 30.4.2011
Ano. Já nejsem zahradník, ale jsem botanik(ještě amatér). Toto by měla být túje smaragdová. 99,9%
Výsadba thůjí - kdy poprvné zastřihnout, 30.4.2011
Nejlépe je stříhat a udržovat túje pořád. Protože potom vyrostou a vy je budete chtít ostříhat, ale budete si an ni muset vzít motorovou pilu, protože už budemít velký kmen, a pak to bude vypadat hrozně. Když to budete udržovat pořád... celý příspěvek >
Usychání konečků - Cupressocyparis Lailandii, 30.4.2011
Já doma pěstuji jedli bělokorou a ta má také potíže s usycháním některých částí. Jedle jsou nejvíce citlivé z našich jehličnanů, takže v ČR jich začíná ubývat.
Usychání konečků - Cupressocyparis Lailandii, 29.4.2011
Pokud vím, tak je to způsobeno špatným ovzduším.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika