|
Borovice se třemi jehlicem ve svazečku, 14.5.2011 Tak které by to u nás mohli být? |
 |
Douglaska tisolistá vs. Smrk pichlavý, 14.5.2011 dík |
 |
|
 |
Kořeny habru, 7.5.2011 Nemusíto muset být moc daleko. Zkuste si zajít někdy do lesa, jak daleko se sázejí o debe habry.
Jen připomínám že habr není nahosemenná rostlina, natož jehličnan. |
 |
Douglaska tisolistá vs. Smrk pichlavý, 7.5.2011 Při dívání na stromy z dálky je jaký rozdíl mezi douglaskou a smrkem? |
 |
Ginko biloba, 30.4.2011 Ale ani ze semen není velká možnost, že ti z nich vyroste jinan. |
 |
Živý plot ze smrku černého, 30.4.2011 Je to na tobě. Můžeš to dát 0.5m. |
 |
Pom-pon jehličnany - jak na to?, 30.4.2011 A u jakého stromu to chceš udělat? |
 |
Borovice škůdce pod kůrou, 30.4.2011 Nevím co to je za druh, ale zkus na něj použít nějakou látku jako proti lýkožroutům. |
 |
Sequioadendron giganteum, 30.4.2011 Přece jako ostatní sekvoje. |
 |
Smrk sivý - prosychání, 30.4.2011 Buď je už starý nebo má špatné ovduší. Je ni líto ale zanějaká léta zgebne.Tak už to chodí. Smrk sivý do ČR nepatří, takže se nedivte že protestuje. |
 |
|
 |
Thuja occidentalis Smaragd, 30.4.2011 Ano. Já nejsem zahradník, ale jsem botanik(ještě amatér). Toto by měla být túje smaragdová. 99,9% |
 |
Výsadba thůjí - kdy poprvné zastřihnout, 30.4.2011 Nejlépe je stříhat a udržovat túje pořád. Protože potom vyrostou a vy je budete chtít ostříhat, ale budete si an ni muset vzít motorovou pilu, protože už budemít velký kmen, a pak to bude vypadat hrozně. Když to budete udržovat pořád... celý příspěvek > |
 |
Usychání konečků - Cupressocyparis Lailandii, 30.4.2011 Já doma pěstuji jedli bělokorou a ta má také potíže s usycháním některých částí. Jedle jsou nejvíce citlivé z našich jehličnanů, takže v ČR jich začíná ubývat. |
 |
Usychání konečků - Cupressocyparis Lailandii, 29.4.2011 Pokud vím, tak je to způsobeno špatným ovzduším. |
 |