Příspěvky uživatele - 4.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba filtru, 22.5.2011
Dobrý den. Nějak nechápu ten rozměr v mikronech. Jestli je jeden mikron jeden mikrometr, tak 300 mikrometrů je 0,3 mm. To je ale délková míra. Jak si to mám převést na rozměr dírek v tahokovu? Počítá se plocha dírky, nebo délka dírky? Pro Vás je to... celý příspěvek >
Červenolistý buk - rašení, 22.5.2011 Obsahuje fotku
Zdravím. Letošní zima a hlavně předjaří bylo extrémně suché. Jestli jste ho dostatečně nezalévali, mohl prostě uschnout. Jestli nebyl kontejnerovaný, mohl zaschnout už na podzim, kdy zakořeňuje. Zkuste ho pravidelně zalévat, snad ho to nastartuje. Už... celý příspěvek >
Červený buk, 13.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den. A jak se projevovala jeho nemoc? Prozkoumali jste jeho kořeny? Nebyly uhnilé. To je totiž bolest japonských javorů. V Japonsku jsou zimy teplotně podobné těm našim, ale suché. Proto by se pod kořenový bal japonských javorů měla při výsadbě... celý příspěvek >
Jaké rostliny do stínu?, 12.5.2011
Co azalky + menší rhododendrony, kapradiny nebo bohyšky. Těm se ve stínu líbí nejvíc. Na slunci jsou poloviční.
Jak zredukovat Sítinu, 12.5.2011
Dobrý den. Mě napadá horká voda. Zkusil bych na nějakém odstřižku, jestli Vaše folie vydrží i horkou vodu a třeba na podzim bych vylovil všechno živé a oddělil všechny rostliny, které chci zachovat. Potom bych bahenní zónu pořádně a hlavně pomalu a... celý příspěvek >
Pergoly, 8.5.2011
Dobrá práce, procizní konstrukce-klobouk dolů. Přeju hodně příjemných chvil strávených ve Vašem altánu.
Úhyn koi kapra, 5.5.2011
Vím, že je nesmysl čekat měsíc. Myslel jsem to spíš při napuštění úplně nového jezírka kde je nová folie, rostliny, kameny, filtrace a další spousta věcí, která do vody něco vyloučí a je tedy dobré počkat, až to trochu naběhne a ožije. Jestli jsem... celý příspěvek >
Nishikigoi, 4.5.2011
Jestli to nebude tím, že s takovou spoustou nové vody ze studny se Vám do jezírka dostanou nové živiny pro řasy ve formě nějakých dusičnanů. Já občas také doplním jezírko vodou ze studny, ale jen výpar a když odkaluju dno. Při odkalení je to ale... celý příspěvek >
Úhyn koi kapra, 4.5.2011
Dobrý večer též. Po zimě jsou ryby zesláblé a může je rozhodit cokoli, třeba i náhlá změna teploty vody a její chemismus. Po napuštění nové vody je to vlastně voda mrtvá, hlavně ta z vodovodu, která je ještě k tomu chlorovaná. V ideálním případě je... celý příspěvek >
Výroba filtru, 3.5.2011
Slyšel jste něco o mýdlobetonu? Je pak vodotěsný.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika