|
Příspěvky uživatele - 67.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace, 13.5.2011 Listy a lusky by na dřezovec seděly, ale dočetl jsem se, že dřezovec má na kmeni trny, což tenhle strom nemá... |  | Nepozná to někdo?, 13.5.2011 No vykopl jsem to na Vysočině v lese, tak ta jedle by se mi jevila reálnější... a jestli je to skutečně jedle, tak jaká? Děkuji |  |
|  | Identifikace, 13.5.2011  Nevíte někdo, co je to za listnáč? Podařilo se mi ho totiž vypěstovat ze semínka. Zvláště si všimněte zakroucených lusků. Děkuji |  | Nepozná to někdo?, 13.5.2011  Nevíte někdo prosím o jaký jehličnan se jedná? Děkuji |  | Identifikace, 13.5.2011  Nevíte někdo prosím, co je to zač? Děkuji |  | Identifikace - listnáč, 13.5.2011  Nevíte někdo o jaký listnáč jde? Posbíral jsem jeho semena a podařilo se jim vyklíčit. Na fotce si všimněte zvláště kroucených lusků, ve kterých jsou semena. Děkuji |  | Identifikace - jehličnan 2, 13.5.2011  Nevíte někdo o jaký jehličnan se jedná? Koupil jsem ho v květinářství a bohužel jsem se zapomněl zeptat :(... Děkuji |  | Identifikace - Jehličnan, 13.5.2011  Nevíte někdo, o jako rostlinu jde? Získal jsem ji v lese na Vysočině... Děkuji |  | Azalka japonská, 4.5.2011 Nemáte někdo zkušenost, zda li se dá Azalka japonská pěstovat i v bytě? Děkuji |  | Co je to za sukulent?, 2.5.2011 Děkuji mnohokrát |  |
|  | Co je to za sukulent?, 1.5.2011  Nevíte někdo prosím, copak je to za sukulent? Děkuji |  |
 |
|
|
|